Přejít na obsah

Fitcentrum a vše okolo něj


Romariooo

Doporučené příspěvky

Zhurta moc nejedu, zacatky kazdeho sportu hold vice boli. ;) Vcera jsem daval na bench zatim 50kg a ve treti serii se mi rucicky uz pekne klepaly...

Pochlubte se kolik zvedate na BENCH...? :kol-14:

jo to určitě, ale fitko je nejlepší příklad :palec2: u benche je ze začátku nejhlavnější naučit se "správně techniku" ....uvidíš že za nějakej ten měsíc ti těch 50kg příjde jako prd ;) PS: já bench nemůžu - měl jsem nehodu na kole a vyskakuje mi rameno :feve: ale jednoručkama jezdím 4 sérky po 10ti opak s 34kg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kibi: ale preci vis, ze zalezi, kde tu tyc drzis a podle toho taky cvicis ruzne ty svaly, takze jednou se ti zda 50 kg malo a podruhy zase hodne, tohle je hrozne sporny :feve:

sporný?...klasickej úchop zaměstná svaly nejvíce svaly prsní a ramenní, zčásti triceps....úzkej úchop nejvíce tricepsl a z menší části viz klasickej úchop - samo že úzkej úchop je náročnější ;) Já neříkám že 50 kg je málo, na nohu bych si to spadnou nenechal rád :) ale píšu, že začátky jsou vždycky těžký a pak se člověk (né za dva dny ani tejden) jen usměje, když si vzpomene co zvedal :palec2: jináč 50kg je sporných v tom, kdo to zvedá...pokud vážíš metrák, je to pro tebe něcco jinýho než když vážíš 60kg ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

al rád :) ale píšu, že začátky jsou vždycky těžký a pak se člověk (né za dva dny ani tejden) jen usměje, když si vzpomene co zvedal :palec2:

u mě třeba tohle jde hrozně pomalu. po nějakým roce a půl vcelku pravidelnýho cvičení (3x až 4x tejdně), kde jsem to bral fakt poctivě a do toho jsem bral BCAA a pil protejňáky, tak jsem se dostal do stavu, kdy jsem dal 10x 80kg. to bylo maximum, kde jsem byl. pak přišlo náročnější zkouškový, dva měsíce jsem nebyl a všechno bylo v prdeli tak, že jsem byl zpátky na 60kg. smířil jsem se s tim, že nemám dispozice na nějaký velký svaly, takže bench cvičim s 50kg a ještě na ty stolici, kde je činka v těch lyžinách, takže může člověk tlačit i kousek dopředu nebo dozadu a to, že zvedám jenom pade neřešim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luke: já ti rozumím, ale ono to vážně nejde brát takhle...každej je jinej a já třebas taky nikdy nebudu obrovskej, ač budu žrát cokoliv a jakkoliv cvičitt, síla půjde nahoru,ale mohutnější o moc nebudu - ona je hlavní genetika a mohutnost kostry. Já neříkám že 50kg na bench je málo a že každej musí zvedat 120...ale píšu že každej kdo pravidelně cvičí a tomi nikdo neerozkecá se alespoň o něco potupně zlepší ;)

PS: jak sami píšete, není to o váhách....každej si najde to co mu ssedí, ono není dobrý rvát nad sebe metrák, ale ani dělat 25 opakování s malou váhou - klouby jsou jen jedny :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes me ceka vecer zase posilovna :palec2:, jestli nezapomenu tak udelam nejakou tu fotku nasi vesnicke mucirny... Docela me ta posilovna zase chytla (jsem zvedavy jak dlouho... :) ), je az neuveritelne jak si tam clovek psychicky odpocine, soustredi se jen na cinky a kazdodenni starosti na cca hodinku uplne vypusti. Vzhledem k memu zamestnani, kdy seda kura mozkova jede na 80% (na 100% jede jen vyjimecne a ne v praci :) ) je posilovna perfektni odpocinek na dusi... :kol-14:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...