chase Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jaky tuk pouzivate na promazani zavesu dveri a zamku dveri, vubec nevim jaky tuh bych mel koupit. Pripadne jsou dalsi mista, ktera by si zaslouzila obcas promazat. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 vazelínu ve spreji, jestli to stihnu tak zitra dovalim název teď mám wokno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To mi pripomina, ze mi zacinaji vrzat dvere takze se bude taky muset namazat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Já tam valím bílou tuhnoucí vazelínu ve spreji, tuším že to dělá Motip. Chce to prošplíchnout tak 3x do roka a je po problémech s vrzáním a pazvukama plastů při akceleraci, bržďení atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 v sortimentu MOTIPu jsem nasel vazelynovy sprej (vodoodpudivý, má neutrální pH a je odolný vůči vlivům počasí a slabým kyselinám a bázím. Vazelínový sprej nabízí skvělou ochranu proti korozi a chrání před opotřebením a slepením a je odolný vůči teplotám mezi -30ºC a 160ºC), asi jsi mel na mysli toto za 133. Pak jeste Bílá lithiová vazelína ve spreji 400ml, je to znacka jakasi 3-in-one, je jen o trochu drazsi, zkusim sehnat tem MOTIP, dik za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Já používám teflonové mazadlo ve spreji od NOVATIA....jmenuje se to : Nova PTFE Oil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 v sortimentu MOTIPu jsem nasel vazelynovy sprej (vodoodpudivý, má neutrální pH a je odolný vůči vlivům počasí a slabým kyselinám a bázím. Vazelínový sprej nabízí skvělou ochranu proti korozi a chrání před opotřebením a slepením a je odolný vůči teplotám mezi -30ºC a 160ºC), asi jsi mel na mysli toto za 133.Pak jeste Bílá lithiová vazelína ve spreji 400ml, je to znacka jakasi 3-in-one, je jen o trochu drazsi, zkusim sehnat tem MOTIP, dik za tip. Na spreji je napsáno Motip Proffesional Wit Spuiitvet Graisse Blanche, obsahuje PTFE. Mám ho už delší dobu, cena cca 150Kč. http://www.motipdupli.cz/article.asp?nArti...p;nLanguageID=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Jenže ta vazelína namaže pouze z venku toho pantu, nezateče do útrob té vodící tyčky. Tak je dobrý jednou za čas nějaký olej nastříkat. Třeba Combat. Editováno: 9. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Asi něco tam "nateče", protože po nastříkání zmizí divný pazvuky plastů - sprej zmenší vůli ve vymletých pantech. Chce to pořádně prostříkat ze všech možnejch stran! Editováno: 9. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ja pouzivam Spray na mazanie motorokovych retiazok. Je stavany na teplotu. Je to biela hmota, ktora sa na slnku vobec netopi. Maze to, funguje to.... Mozes vyskusat aj to.... Cena niekde okolo 10 éček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.