Přejít na obsah

SRAZ POZOŘICE


Doporučené příspěvky

Je možné se zúčastnit akce bez večerní části zábavy? Zatím mám něco domluvené na večer, takže ten bude pro mne asi passé. Rád bych ale přijel na alespoň na odpolední program na letišti (případně už od rána, když budu ok). Tak jestli můžu požádat o přidání do seznamu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No sobotu dopolko asi nedávám no :( jsem se lekl, že nechce jet ani na to letiště...právě jsem se dneska bavil s Kubíkem a říkál,že pojede taky,že by to pro něj bylo naročný být na zámečku třeba už v devět..tak to tak vypadá, že Já, Luke a Kubík dovalíme na 11 na zámek.. :)

BTW včera u mě byl Technikus a ptal se jeslti jedu v patek? Tak mě to docela překvapilo :D To už budete kalit od patku jo ? Předpokládám,že hlavní kalba je ale v sobotu ne ?:D

Jinak to spaní...stačí si teda vzít jen spacák?:)

díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak se to vezme...skalní ultras to rozbalí dycky už v pátek...sobota dopolko bude nějaký papání a promítání videí a fotek a potom to letisko a večír něco na způsob disky. Ale neboj, zrušit se můžeš i v sobotu, o nic nepříjdeš :p

Jako jestli dovalíš v 11:00 na zámek, tak to je ještě relativně v poho...lukyn dělal tlaky, že pojede až na letiště, tak sem se právě lekl, že na to serete oba dva ;)

A spaní přesně nevím, to ať upřesní Snížek, co všechno je potřeba s sebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...