Přejít na obsah

Svitici zadni obrysovka po vyndani klicku


Arbi

Doporučené příspěvky

Po vyndani klicku a pri vypnutych svetlech mi zustala svitit prava zadni obrysovka. Kdyz jsem zase rozsvitil a zhasnul tak uz to bylo ok. Taky jsem si vsiml ze mi nesviti ani prava zadni mlhovka. Zarovka je v poradku . Kde hledat problem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, pokud při vypnutém zapalování zapneš blinkr, tak se rozsvítí parkovací světla na straně, kde je zapnutý blinkr (je to pro přípat, že stojíš ve tmě na nepřehledném místě, tak takhle na sebe můžeš upozornit) a pravá mlhovka nesvítí (není už z výroby zapojená) a svítí jen levá. Samozřejmě se dá lehce zapojit i pravá mlhovka, stačí jen od levé mlhovky natáhnout kabel k pravé mlhovce ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo presne, mel jsem omylem zapnuty blinkr ale nejak me nenapadlo ze to s tim souvisi :-) No a u te mlhovky jsem si vsiml ze je tem min dratu ale zmatlo me ze je tam taky dvouvlaknova zarovka. A uz vubec me nenapadlo ze ve skodovce potrebovali usetrit par korun a nezapojili druhou mlhovku, no to je maras. Dik za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...