Galvi Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Gratulace , tak doufám, že už zakládáš svoje téma a nahráváš fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Tož gratuluji a užívej si ji ke tvé spokojenosti. No a zítra zase do hokny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Na temu si este pockas Fotky este nemam, nebolo vela casu a ked by uz nejaka hodinka casu bola tak prsalo a ja chcem krasne fotky na slniecku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) Tak dovolená definitivně za námi na Safari mne nic nesežralo bo i lev říkal,že bych byl moc tučnej. Každopádně pracovní den započal a měl by bejt člověk aspoň trošku znechucen,ale copak to jde když Editováno: 15. Červenec 2013, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Nechce někdo zařádit? http://ostatni.bazos.cz/inzerat/25947565/RC-monster-HBX-Windspout.php Na tu 3S baterku to na full gas udělá back flip z místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 tááák, výlet po dlhšej dobe sa celkom vydaril jaskyňa Zlá Diera, potom ešte na otočku na Chvála Bohu na Branisko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Zajímavá nabídka autobazaru http://otomoto.cz/osobni-vozy/znacka-skoda/skoda-fabia-19352km-58723.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Zaujimava reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 STK a EK zvládnutá hneď z rána...svetlá nastavené, odporúčanie vymeniť žiarovky v smerovkách vzadu a pravú prednú pneumatiku, značne opotrebovaná a je v nej zárez...zatiaľ ostáva, pre istotu je rezerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Tak uz ich toto leto dojazdi... ci az tak je na tom zle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 no ja by som rád dojazdil. potom na zimu pôjdu nové, a na leto zase nové letné...zatiaľ som to ani nemenil, počkám kým to bude najhoršie a nahodím rezervu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 (editace) Včera jsem měl zase po čase volno tak jsem si udělal malej 300km vylet na motorce po západě čech. . Libore schválně poznáváš místo focení. Editováno: 18. Červenec 2013, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 nova OIII RS uz je na Slovenskom konfiguratore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Vlasta:No neke, jsi měl dát vědět Sice jsem byl doma ale mohli jsme si dát jedno na terase Pyro: Na CZ už je taky od včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 S tym ciernym paketom vyzera velmi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Nevie niekto ci su v motorch 1.8 TSI a 1.2 TSI pouzite rozdielne turba alebo tie iste ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Že bys je přehodil? Jsou rozdílná,vždyť ty motory jsou i z jiných konstrukčních řad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Nie nie prehdzovat nejdem nic len som to nejak nevedel zistit. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 1.2 TSI a 1.4 TSI mají společný základ v jedné konstrukční řadě. Ale ani u nich nejsou turba stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 chysta sa niekto teraz v sobotu na Tuning zraz Bardejov?? -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Priznejte se, kdo to je? http://www.novinky.cz/krimi/308694-mlady-ridic-ve-fabii-narazil-do-lampy-v-nemocnici-bojuje-o-zivot.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Ouuuu tak ta byla vymazlená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 a je to tu...na 1-2 týždne sa pravdepodobne odmlčím, nakoľko si ideme s priateľkou užívať pevne verím že zaslúženú dovolenku pri mori - Grécko, Leptokarya...ak bude dostupný net, tak určite sem zavítam Tweety bohužiaľ ostáva doma, cestuje sa busom zajtra o 11 ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Priznejte se, kdo to je? http://www.novinky.cz/krimi/308694-mlady-ridic-ve-fabii-narazil-do-lampy-v-nemocnici-bojuje-o-zivot.html můj kamarád Filip ale už je stabilizovaný a bude v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Zdravim kdo mi pls poradí s Magistrátem Prahy , byla mi doručena obálka s údajným překročením rychlosti. Zaráží mě na tom jedna věc, byl jsem změřen dva dny po sobě s rozdílem 1. hodiny, se stejnou rychlostí, jednací číslo je schodné o jedno číslo jdoucí po sobě....poradtě mi pls jak se k tomu postavit, zajít na magistrát a požadovat nějaký záznamy o měřené rychlosti a zaplatit úředníkům nebo nechat ladem a vymlouvat se, že jsem auto půjčil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.