Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V Nošovicích by jsme byli jen odkazání na radegast a plzeňské piva. To by spíše byl lepší nějaký menší soukromý pivovar. :kol-35:

Páni, tu to nejako zaspalo. Predvianočná horúčka ? :)

tady už to spí nějakej ten měsíc nebo spíš rok :D

no ja som rád ak po večeroch aspoň trochu posedím pri telke, prípadne notebooku. víkend pracovný doma, minulý týždeň v robote, oddnes až do stredy zas robota. tak hurá po auto, piatok škola a víkend bude napínavý - predvianočný a robím predajcu...som zvedavý, s kým sa zas pohádam jak dnes :D

Netuším :kol-32:  nic divného mi nepřipadá.

Mě přijde, že má jedno světlo natáčecí a druhé normální (které měla asi původně..?)  :kol-28: ..

Obrázek: http://img.aaaauto.eu/thumb/1052126_1_1024x768x75.jpg

Jak může mít auto vůbec technickou s každým jiným světlem  :kol-32:

Upraveno od Galvi

:D :D chi toho jsem si vůbec nevšiml. Ty máš teda oko. No podle toho ze je to klasic tak natáčecí určitě nemá.

A popravde ani cocku by to mit nemelo :D

:D  :D  Aha, taky pravda  :kol-47:

Takže predok zrejme búraný :) To čo sa hovorí o AAA sa mi čím ďalej tým viac potvrdzuje :)

A keď objednávali nárazník tak prišiel asi bez krytky ťažného oka :D

Upraveno od PyroSVK

Chlapi trochu mi tu chybí téma "naše xichty" něco podobného bylo na VW foru a třeba to někomu pomohlo poznat lidi na srazech atd ;) což?

Upraveno od Bullets

Zaloz. Nejaku fotku sem mozno hodim. Len dufam, ze sa nezlaknete alebo s nou nebudete strasit deti :)

--

Z mobilu

Tak tohle je reakce každého včetně mě :D ale tak víš co kolikrát to pomůže. Já když přijel poprvé na sraz (vánoční topinku) tak jsem absolutně nevěděl kdo je kdo :D

Veselé vánočni svátky :kol-28:

post-86-0-59634800-1387972427_thumb.jpg

Všetkým prajem veselého Silvestra a šťastný Nový rok :) A nezabudnite že pod vplyvom sa za volant nesadá :)

Přidávám se s přáním  ;) ...

...hlavně zdraví, štěstí a mnoho kilometrů bez nehod a poruch  :kol-47:

Taky se přidávám s přáním do toho nového roku ať máte všeho dostatek štěstí, zdraví a taky víc peněz na úpravy na ty naše vozítka :)

napodobne. veľa šťastných km bez nehôd, veľa úspechov doma i v práci, študentom dobré známky :)

pripájam sa a prajem šťastný Nový rok 2014 ...hlavne nech Vám slúži zdravie,od toho sa potom odvíja všetko ostatné  :kol-47:

Kolegyně a kolegové, taktéž se připojuji k přání všeho nejlepšího do Nového roku 2014. A jelikož jsme na motoristickém webu, tak tedy přeji všem nám a hlavně našim plechovým miláčkům, spousty kilometrů bez nehod (dopravních i životních) a poruch (jak mechanických, tak zdravotních).  :kol-47:

Pánové a občas i nějaká dámo, také se přidávám s přáním do nového roku 2014. Ať je ve všech ohledech lepší než ten dosavadní ;)

aká farba bude mať najzaujímavejší kontrast čo sa týka nálepiek či nápisov na tmavomodrú? ružová? biela? zelená?

Dnes oneskorene dorazili parkovačky do Fabie 1...má zmysel ich dávať na Fabiu 2 či zbytocnosť? Resp. budú vôbec pasovať? ...alebo ich strčím do rodinného kombíčka F1 ;)

post-83257-0-79788400-1388703061_thumb.j

Pasovat by to mělo, pokud vím tak F2 má taky T10 vpředu, tak bych je tam dal  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.