Leden 3, 201411 r asi načase "tuningovať" začneme tými LED-kami interiér, parkovačky, ŠPZ, LED pásik kufor...
Leden 3, 201411 r Kam budeš ten led pásek v kufru dávat? Já to měl také v plánu, ale nakonec jsem dodělal druhou lampičku, protože jsem nevymyslel kam ho dat, aby nezavazel a omylem ho třeba něčím nestrhl..
Leden 3, 201411 r pravdepodobne pôjde na pláto - zo spodnej časti. napojiť to chcem buď na 12V zásuvku, ale to by som musel stále vyberať, alebo potom priamo na pôvodnú lampičku aby sa pásik rozsvietil automaticky. a samozrejme, pásik pôjde cez spojku nejakú, pravdepodobne cinch. osvečilo sa mi to už predtým keď som chcel sklopiť sedačky, stačilo odklopiť...ak budem dorábať, hodím nejaké fotečky
Leden 3, 201411 r pláto jak pláto tam je tá roletka alebo ako to mám nazvať takže to budeš mať furt v pohybe
Leden 3, 201411 r pláto a hotovo myslel som na ten plast zo spodnej časti, nie je tú roletku.... nálepky dnes nebudú, v Prešove údajne už nikto nepredáva fólie na vyrezávanie do plottra oco skúsi budúci týždeň "známeho" v reklamke.... dnes konečne odhlásené staré auto...nové som prihlásiť nestihol, nakoľko som bol uťahaný a neskoro sa dostal na políciu
Leden 3, 201411 r Malej dotaz je normální že mi nesvítí brzdová světla při vypnutém zapalování ( motoru ) ? Nikdy jsem se s tím nesetkal. U každého auta mi vždy svítila i bez klíčku v spínačce. Nevím kde se zeptat tak se ptám zde Upraveno Leden 3, 201411 r od ASPIRE
Leden 3, 201411 r Jo, myslím že nesvítí vůbec nic kromě světelný houkačky, osvětlení interiéru a paniků. Je to vlastnost. Upraveno Leden 3, 201411 r od Ekkar_z_Bastlírny
Leden 3, 201411 r ja mám iný dotaz. ako demontovať osvetlenie ŠPZ F2? je tam otvor, no podľa návodu treba stršiť šrubovák medzi kasňu a ten plastový rámček...nechcem to urvať...
Leden 3, 201411 r Ja mám pocit, že iba dáš preč tie dve skrutky a celé svetielko trčiace na dvoch kábloch vypadne z miesta. Aspoň u mňa to tak je.
Leden 3, 201411 r To SPZ uz je nove tak strcit a tak jak je to napsane . Urcite tam bude nejaky pruzny dil ktery se zatlaci a bude to. Vložte plochý šroubovák do otvoru v místě šipky obr. 161 a opatrně zatlačte směrem ke středu svítilny, svítilna povyskočí. Vyjměte svítilnu. Vadnou žárovku vyjměte z držáku a nasaďte novou. Sklo svítilny nasaďte zpět a zatlačte až na doraz. Pozor na správnou polohu skla.
Leden 3, 201411 r Já to mám ještě na 2 šroubcích, oni už to změnili jo? Upraveno Leden 3, 201411 r od Galvi
Leden 3, 201411 r bál som sa nech to nezničím. nakoniec sa však podarilo a namiesto žiaroviek sú tam LED-ky a šruby som mal ešte na F1, tam to bolo jednoduché, ak mal človek doma Torx šrubovák. tu stačí obyčajný plochý
Leden 3, 201411 r Ja som sa s tým tiež dnes je*kal... myslel som že to pôjde jednoduchšie vypáčiť... a bál som sa že to odfajčím...ale mám to
Leden 3, 201411 r dnes komplet vymenené LED foto možno čoskoro v téme o aute sa mi to páči...aj ocovi, parkovačky si dnes fotil
Leden 5, 201411 r Malej dotaz je normální že mi nesvítí brzdová světla při vypnutém zapalování ( motoru ) ? Nikdy jsem se s tím nesetkal. U každého auta mi vždy svítila i bez klíčku v spínačce. Nevím kde se zeptat tak se ptám zde Jo, myslím že nesvítí vůbec nic kromě světelný houkačky, osvětlení interiéru a paniků. Je to vlastnost. tak minimálně na F I svítí brzdová světla, ikdyž nemám klíč vložen v zapalování, dnes jsem to zkoušel
Leden 5, 201411 r Ano Fabie 1 a Octavie 1 co jsem vypozoroval tu na parkovisti jim sviti i pri vypnutem motoru. A novejsi nevim jsem nevidel zda to tak maji.
Leden 6, 201411 r No jo, my zapomněli, že na Čendu si musíš podat nejdřív "kolkovanou žádost o připuštění za volant"...
Leden 7, 201411 r Momentalne cakacka na policii kvoli novym SPZ...ludi dobludu...snad bude pekne cislo -- Z mobilu Upraveno Leden 7, 201411 r od wirer
Leden 7, 201411 r Debilny gumkacsky system...prepisujem prve auto, na dvakrat, pretoze tetka si zmyslela, ze mi urobi chyby. Prepisujem druhe auto, tiez mininalne na dvakrat, pretoze udajne maju nejaky problem s novelou zakona ci jaky drist....to len ja mozem mat take stastie...problem to napisat niekde ako oznam??? Od 6:30 som tam cakal len aby mi to povedal...do 9:40 -- Z mobilu
Leden 7, 201411 r Ja som tiež tak bol na polici a pán sa ma pýta že či chcem nejaké zvlášte číslo alebo normálne... A ja mu hovorím že dajte mi nejaké pekné A on mi na to že "všetky sú pekné, ved su nové"
Leden 7, 201411 r Mne je to jedno jake cislo mi da. Dnes bola seria 73_eu, ja by dom mal 736, 737...cize cislo pekne...teraz som este volal s Gabrielom, tak udajne riesia nejaky problem s emisiami Euro5, mali by byt Euro6...cize dalsia komplikacia. Navyse som nevyspaty a boli ma hlava... -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.