Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Doprava, no něco o tom možná ještě vím.. Ale byl jsem hlavně zaměřený na silniční vozidla, takže od kontrukce až po technologii s silniční dopravě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Teorii jsem měl napsanou před vánocema, teď dělám simulátor plodového EKG a promítám do něho patologické jevy. Jinak ten název katedry je takový všelijaký, ve skutečnosti jde jenom o lékařské přístroje od teploměrů až po CT, MR, etc. Pár bezesných nocí na kolejích byla v mém podání bakalářka. Tam mě to v jednom snu napadlo jak to udělat, v druhém jsem vymyslel schéma a pak už jsem to jenom napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Galvi - a děláš v oboru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak pozri. Na obed/ večeru si dáva sushi Tak asi áno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Mazec , doktori se maj na co tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pyro me kdyz susi tak se zasadne napiju 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Supermarine: Jo tak to máš dobré.. Bakalářku jsem měl zase já celkem v pohodě, dělal jsem co mě bavilo a psalo se to samo, diplomka už byla o dost složitější a tak jsem musel přemýšlet Pawouk: Chtěl bych dělat, bohužel zatím bez úspěchu ... Nezaměstaný takže zatím jedu jen brigády... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Galvi: tak vystudovaná doprava jo? tak to jsme dva mám taky dopravku - Univerzita Pardubice - Dopravní fakulta Jana Pernera a obor Dopravní management, marketing a logistika... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Kurnik, sami inžynýři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jo jo, se až stydím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 A samí dopraváci. Nějaké přezkoušení z managementu regionální dopravy mě čeká ve středu. Ovšem na poněkud nižší úrovni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Je tady někdo kdo má řidičáky úplně na všechno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 I na koloběžku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No když se složíme, tak ano Já mám ABCT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) já mám kromě antabusu na všechno, jako koníček jezdím mezinárodní kamionovou. Ale opravdu jen tak hodně rekreačně. Editováno: 3. leden 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Třeba tak co,najde se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Mam papiry na vysozdvizny vozik a jeraby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Já jsem dělal v 15ti na motorku a pak už to šlo B,C,E,T,profesák a řidičák na VZV EDIT: dohromady to dáme Editováno: 3. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Dandisan: No vida, skoro kolega Sakal: Není se za co stydět.. Upřímně je mi teď ten titul při hledání práce spíš na obtíž Jozzi: Na zdvižky mám taky papíry a na jeřáb mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To s tim titulem mi neco pripomina 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Když tady tak básníte o svíčkový a bramborácích, kdopak z vás si je taky umí udělat tak, aby je jedli i ostatní - a je tady někdo takovej, na koho už někdy nezbylo, když sám vařil? Dandisan - tak tos študoval v Český Třebový, že? A řidičáky mám taky - ABCET, chybí mi ten bus - ale ten není zas tak životně nutnej... VZV samozřejmost, jeřáby taky (ze země řízený do 16 tun), k tomu ještě svářečák na autogen, osvědčení pro obsluhu topnejch zařízení na zemní plyn - středotlak a osvědčení pro obsluhu regulačních stanic pro inertní plyny - vysokotlak... Editováno: 3. leden 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Taky jsem Ing. a věnuju se obyčejné práci hasiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ekkare svičkovou i bramboraky umim ale moje jsou gulasky, jakakoli podoba , proste je zboznuju a zboznuju je varit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To já zase umím ale výbornou čínskou polévku,vajíčka a párky No a ještě bych dal možná podle návodu i nějaké špagety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 osvědčení pro obsluhu topnejch zařízení na zemní plyn - středotlak a osvědčení pro obsluhu regulačních stanic pro inertní plyny - vysokotlak... To mám taky - středotlak na plyn, regulační stanice a hořáky + nízkotlaké kotle + tlakové nádoby stabilní. Prozatím jsem nic nevyhodil do luftu. Využiješ to v praxi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.