jozzi Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Takove veci me nikdy nejak nebraly spise colin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Euro Truck Simulator 2 byla taky fajn hra Hrál jsem si na řidiče kamiónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Tuhle hru můj 12letej synek právě opustil a přestoupil na SIMS 4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Však taky to už nehraju hrál jsem to jak ta hra vyšla tzn. někdy 2 roky zpět ale grafika byla dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 já jako malej hrával obdoby Eurotruck simulátoru, (wheel of steel) a starší verze a zalíbilo se mi to natolik, že jsem si na ně nakonec udělal i řidičák a v reálu je to ještě lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Není nad Diablo II a nebo Mafia I, to byly nej hry aspoň pro mě GTA jsem tak hrával pamatuji, že první jsem hrával GTA II, to byl taky nářez A když už tak vzpomínám, tak na klasický Transport Tycoon také nemůžu zapomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Rigs of Rods Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Supermarine_Spitfire-jójo v reálu nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 A já PC hry nehraji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Nápodobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 (editace) Poslední co jsem hrál bylo World of tanks, ale už cca půl roku mě to krutě nebaví, vždycky to jednou za měsíc, zapnu odehraju jednu bitvu a pak si říkám proč jsem to vlastně zapínal, tak asi na tom skončí moje hráčská kariéra Editováno: 6. leden 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Wacky Wheels a PrahistorikII. Jako malej sem se na těhle hrách nehorázně vyřádil. Od tý doby nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 (editace) Debi*ní led z polského kamionu Jsem si myslel že bude po okně,jsem myslel že ho Editováno: 6. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Vidíš, tady máš štěstí, že ten led byl polskej být to něco kvalitnějšího tak máš po čelním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Tak to mě nenapadlo ještě že tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Ten byl nabeton vyrobeny uz v cesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Hele, tak kde je Roomster? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Z kamionu mám v zimě respekt, protože ani jednoho to nenapadne před tím než vyjede z toho sundat a být to větší kus, tak je malér na světe... Ještě že máš tak pevné sklo, teda vlastně ještě že byl ten led tak měkký a vlastně i malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Galvi: ale to střílelo jak sviňa jsem byl nalepený kvůli předjíždění né kvůli toho že si chci rozbít sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Hele, tak kde je Roomster? Už je zase tma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 A sakra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Taky jezdíte na červenou? První nejede a pak to pro změnu projede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 (editace) najs to je u sýkoráče že? edit: jo už vidím tank. Editováno: 6. leden 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Jo přesně tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Pawouku popis uz je u me ve vlakne , fotky hystam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.