havrosh Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahojte, dnes se mi vratila Octavka ze serveru (naraz zezadu, novej narazni, 5te dvere + dalsi veci celkem 90.000) Kdyz jsem jel ze servisu, tak mi cca 10km misto teploty na maxidotu svitilo jen --.-°C Na climatronicu byla teplota jak vnejsi tak vnitrni OK. Potom co na Maxidotu nabehla teplota, tak tam byla (i se menila) do dalsiho nastartovani. Myslite ze to muze mit neco spolecneho s opravou, nebo je to normal? Palubni pocitac rika, ze stav vozidla je OK, ale tam asi nebude reportovat do Maxiku. Zitra si necham stahnou data z RJ, ale chci se tady zeptat jestli to neni "by design".... Do tedka jsem si neceho takoveho nevsimnul. michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 normálně to nedělá climatronik posílá ihned teplotu do maxidotu pokud je na climatroniku měl by být i na maxidotu ale netuším čím by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Aha, takze clamatronic posila data maxidotu... Ja jsem myslel ze maxik dostava zmatene info, ale bylo me divne ze climatronic ukazuje porad a dobre. Zitra stahnu data a snad tam bude neco videt. m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Myslel jsem, ze cidlo co je v narazniku je pripojeny primo do budiku ne ze to jde pres climatronik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Promeril bych drat. Vytahnout panel climatronu je lehke, budiky take. Na RJ Climatronu by to mel byt 20pin konektor pin 1 a na budicich zeleny 32pin konektor pin 26. Pokud je ale drat v poradku tak nevim co by mohlo byt spatne. Budiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 že by e přerušil drát to je mal pravděpodobnost pokud už je to K tak bych to neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Promeril bych drat. Vytahnout panel climatronu je lehke, budiky take.Na RJ Climatronu by to mel byt 20pin konektor pin 1 a na budicich zeleny 32pin konektor pin 26. Pokud je ale drat v poradku tak nevim co by mohlo byt spatne. Budiky? Jeste jsem zapomel, ze pri tom narazu vyletelo i radio (ktere zustalo visel na kabalovem svazku), takze by to vzalo sebou i ten kabel z climatronicu do maxiku jinak vsechno jede az na ty vypadky teploty a pokud climatronic ukazuje teplotu spravne, tak bych tim vyloucil cidlo. UPDATE: Chybovej log je prazdnej, takze necham proverit ten kabel Editováno: 23. Duben 2009, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.