Přejít na obsah

Teplota na MaxiDotu

havrosh

Doporučené příspěvky

Ahojte,

dnes se mi vratila Octavka ze serveru (naraz zezadu, novej narazni, 5te dvere + dalsi veci celkem 90.000)

Kdyz jsem jel ze servisu, tak mi cca 10km misto teploty na maxidotu svitilo jen --.-°C Na climatronicu byla teplota jak vnejsi tak vnitrni OK. Potom co na Maxidotu nabehla teplota, tak tam byla (i se menila) do dalsiho nastartovani. Myslite ze to muze mit neco spolecneho s opravou, nebo je to normal?

Palubni pocitac rika, ze stav vozidla je OK, ale tam asi nebude reportovat do Maxiku.

Zitra si necham stahnou data z RJ, ale chci se tady zeptat jestli to neni "by design".... Do tedka jsem si neceho takoveho nevsimnul.

michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promeril bych drat. Vytahnout panel climatronu je lehke, budiky take.

Na RJ Climatronu by to mel byt 20pin konektor pin 1 a na budicich zeleny 32pin konektor pin 26. Pokud je ale drat v poradku tak nevim co by mohlo byt spatne. Budiky?

Jeste jsem zapomel, ze pri tom narazu vyletelo i radio (ktere zustalo visel na kabalovem svazku), takze by to vzalo sebou i ten kabel z climatronicu do maxiku

jinak vsechno jede az na ty vypadky teploty a pokud climatronic ukazuje teplotu spravne, tak bych tim vyloucil cidlo.

UPDATE: Chybovej log je prazdnej, takze necham proverit ten kabel

Editováno: , autor: havrosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...