Smith10 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Ahoj, ...doufám že to tu někde už není a blbě jsem nehledal! U milotecu jsem našel tento decor výplně dveří v akci za zvýhodněnou cenu, předpokládám že většina z Vás se na to už koukala a ví o tom!!! ........díky tomu, že mam černej interíér (plasty ) + Dekor středového panelu bez zásuvky (viz. foto), ABS-stříbrný + chrom packet = tak si myslim , že tehle dekor ve dveřích by nemusel vypadat zle a hlavně bych němel furt zašpiněnej tapec kolem madla ...ale musim se přiznat, že i po slevě se mi ten dekor zdá drahej Jakej na to máte názor do tohodle typu interéru nebo pokud to už někdo instaloval, hoďte foto a Vaš názor na to??? Bojim se abych to tam nenalepil, kdybych to koupil,a pak to nevypadalo dost lacině....jestli mi rozumíte Protože na té fotce toho dekoru na stráchkách milotecu (viz. foto níže) to v kombinaci s tim tapecem na kterym to maj nalepený vypadá podle mě docela blbě a spíš to vzhled kazí a nijak ho neozvláštňuje.... Mějte se a přeji hezký a slunečný víkend! http://www.milotec.net/dekor-vyplne-dveri-...skoda-fabia.htm Editováno: 24. Duben 2009, autor: Smith10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 mě se milotec věci nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.