PYM Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Mám dotaz, jelikož se nesustále přesvědčuji o neschopnosti servisáků i prodejců v originálních servisech Škoda, potřabuji se zeptat, opravuje někdo originální navigace Škoda DX do Octavií I? Nebo respektive jinak je někdo kdo dodává na ně náhradní díly? Potřeboval bych poze ty postraní otočné voliče. Vyměním si je tam už sám, je to víc než primitivní, ale sehnat je. Kdybyste věděli kde a kod, tak mi dejte vědět. Díky. Dál bych se chtěl zeptat, čím to je že v reproduktorech je u této navigace slyšet jakési pištění, které se stupňuje s přidáváním plynu. Lze to nějak odstínit, nebo se s tím vypořádat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 nikde.Neexistují jako ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 http://www.satura.cz/ tenhle clovek umi opravit opravdu vsechno co se elektroniky tyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Není DX náhodou Blaupunkt? Pokud ano, tak zkus Servis Blaupunkt Petr Šilha, Domažlická 1683, Říčany u Prahy, tel. 323603190, 606594668. Jinak pro ty co Blaupunkty mají, opravovali mi jak radio, tak CD přehravač, spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PYM Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Není DX náhodou Blaupunkt? Pokud ano, tak zkus Servis Blaupunkt Petr Šilha, Domažlická 1683, Říčany u Prahy, tel. 323603190, 606594668. Jinak pro ty co Blaupunkty mají, opravovali mi jak radio, tak CD přehravač, spokojenost... Konecne rozumna odpoved. U kutilskeho naroda slovo neexistuje neznam. Je to Blaupunkt prave jsem uz ze zoufalosti premyslel o tom jestli se neobratim na dovozce Blaupunktu. Zkusim to diky. A propos co to odstineni od nevyzadaneho pisteni v reproduktiorech mate s tim nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Je to od alternátoru, prodávají se odrušovače.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PYM Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Je to od alternátoru, prodávají se odrušovače.... Díky za radu. Kde to sehnat? A ostatně jak je to řešené u origo instalace ve škodovce? Nebo to tam tak nechali?K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 v "lubovolnom" autohifishope to kupis priklad priklad priklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PYM Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 v "lubovolnom" autohifishope to kupis priklad priklad priklad Mno nevim jestli jsem tak natvrdle,ale to ma cinche konektory a ja bych to pravdepodobne potreboval vsadit nekde mezi repro a radio jestli tomu dobre rozumim a skodovacke repra nemaji cinche... Takze toto mi asi moc nepomuze. Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To bol priklad. Tie verzie s cinch sa zapojuju medzi radio a zosilnovac. Ty by si mal odskusat zapojit odrusenie na napajanie radia a pripadne na repro, tam ale uz vela nenarobis. Odfiltrujes si totiz pocutelne frekvencie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.