paldous Vloženo 30. Duben 2009 Vloženo 30. Duben 2009 Zdar lidi, koupil jsem MAXI-DOT do OII 1.9TDI 08/2008 a nemuzu to nejak rozchodit, vsechny kody k MAXI-DOTu mam jen mi chybi kod ze stitku kterej ma bejt na klicich... v skodovce jsem se skousel ptat jestli by to vedeli namontovat a u nas v skode mi tvrdej ze to jeste nedelali (nechci si nechat delat pokusy na mym aute), nemate nekdo nahodou napad jak se dostat ke kodu od auta, prej je to ted vse online cez mladou boleslav a na pc jim to nezobrazi, nevi nekdo jak vycist kod auta cez kabel? Pripadne nenasel by se tu nekdo, kdo by to vedel vycist pripadne aspon nainstalovat ten MAXI-DOT i bez kodu auta? Muze to bej z cele ceske nebo slovenske republiky, uz jsem pomalu zoufalej jak to namontovat.... Citovat
Vaša Vloženo 30. Duben 2009 Vloženo 30. Duben 2009 bez PINu to nejde PIN umím zjistit a maxidoty jsem taktéž montoval Citovat
p2p Vloženo 30. Duben 2009 Vloženo 30. Duben 2009 A umis ho zjistit i na MR 08. Zkousel jsem ho SuprVagem a Supkey od carsoftu a nic.... Neslo mi to ??? Citovat
Vaša Vloženo 30. Duben 2009 Vloženo 30. Duben 2009 to asi nemáš poslední verzi ta by to měla umět MR08 z budíků taky asi nezjistím Citovat
antwuan Vloženo 4. Květen 2009 Vloženo 4. Květen 2009 Mám ten samej problém. Zkoušel jsem to i v autosalónu Klokočka v Praze, kde mi řekli, že už to dělali. Tak jsem myslel, že to bude konečně v pohodě a po 1a půl hodině čekání mi řekli, že jim to vypisuje nějakou chybu v němčině, které nikdo nerozumí, tak mi do auta zas vrátili zpět staré budíky bez maxidotu. Pokud sezeneš někoho, kdo ti to dodělá, tak dej vědět - budu další na řadě! Citovat
cosby Vloženo 4. Květen 2009 Vloženo 4. Květen 2009 pokud máte 2008 musíte mít Fazit budíky,protože už máte fazit jednotky. Jinak pin z 2008 by měl poslední SUper Vag umět.Ale poslední!!!! Citovat
paldous Vloženo 5. Květen 2009 Autor Vloženo 5. Květen 2009 pokud máte 2008 musíte mít Fazit budíky,protože už máte fazit jednotky.Jinak pin z 2008 by měl poslední SUper Vag umět.Ale poslední!!!! Ahoj Cosby, ja jsem od tebe pred nedavnem kupoval ty budiky, nevis jestli byli Fazit? Jinak vtedy jsi mi rekl kdyz jsem byl u tebe ze ten PIN neumis zjistit, tak ted nevim jestli uz umis taky ten PIN zjistit, nebo ne? Mas uz ten posledni Super Vag? Citovat
cosby Vloženo 5. Květen 2009 Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Cosby,ja jsem od tebe pred nedavnem kupoval ty budiky, nevis jestli byli Fazit? Jinak vtedy jsi mi rekl kdyz jsem byl u tebe ze ten PIN neumis zjistit, tak ted nevim jestli uz umis taky ten PIN zjistit, nebo ne? Mas uz ten posledni Super Vag? Super Vag nemám a fazit nebyly,měly pin,tam nejsou fazit zapotřebí Citovat
paldous Vloženo 5. Květen 2009 Autor Vloženo 5. Květen 2009 Super Vag nemám a fazit nebyly,měly pin,tam nejsou fazit zapotřebí aha, a co to vlastne znamena fazit? budou mi pasovat do auta i kdyz je to 8/2008 a nejsou fazit? Citovat
paldous Vloženo 13. Květen 2009 Autor Vloženo 13. Květen 2009 tak po dalsi zkousce jsem zjistil, ze PIN kod imobilizeru u meho auta je 5-ti mistny, vi nekdo jak namontovat MAXI-DOT budiky s 5-ti mistnym kodem imobilizeru? budiky maj standardny 4-mistny kod, ale immo ma 5-ti mistny, poradi nekdo jak na to? Citovat
pepiktdi Vloženo 14. Květen 2009 Vloženo 14. Květen 2009 tak po dalsi zkousce jsem zjistil, ze PIN kod imobilizeru u meho auta je 5-ti mistny, vi nekdo jak namontovat MAXI-DOT budiky s 5-ti mistnym kodem imobilizeru? budiky maj standardny 4-mistny kod, ale immo ma 5-ti mistny, poradi nekdo jak na to? a ty uz si pin zjistil co mas v aute zatim bych rek ze stary budiky do facit auta nedal chtel sem taky skusit ale nebylo kdy a na cem Citovat
paldous Vloženo 15. Květen 2009 Autor Vloženo 15. Květen 2009 a ty uz si pin zjistil co mas v aute zatim bych rek ze stary budiky do facit auta nedal chtel sem taky skusit ale nebylo kdy a na cem ano, pin uz jsem zjistil, ale stejne to nechce vzit....budiky nejsou stary, jsou to 2008 a auto je taky 2008, rozdil medzi budikama a autem je 6 mesicu...budiky nejsou fazit ale kdyz zadas kod budiku tak auto ho veme, jen ten pin kod auta nechce pak vzit.... Citovat
pepiktdi Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 ano, pin uz jsem zjistil, ale stejne to nechce vzit....budiky nejsou stary, jsou to 2008 a auto je taky 2008, rozdil medzi budikama a autem je 6 mesicu...budiky nejsou fazit ale kdyz zadas kod budiku tak auto ho veme, jen ten pin kod auta nechce pak vzit.... cim si to delal vag-com to nepude ale rek bych ze uz je tam jina verze immo Citovat
Vaša Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 (editace) bylo to děláno SuperVagem pak i Vag Comem 904 beta kdyby to náhodou uměl 5 ti místný kód přijme motorová jednotka i imobilizér po zapojení druhého panelu přistupový kód přijat pak 50 čekačka zadání 5 místného kódu vypíše se VIN a v zápětí dopíče "ne OK" a tím to končí podle mě budíky neumí převzít 5ti místný kód z auta a odstaví to Editováno: 15. Květen 2009, autor: Vaša Citovat
pepiktdi Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 bylo to děláno SuperVagem pak i Vag Comem 904 beta kdyby to náhodou uměl5 ti místný kód přijme motorová jednotka i imobilizér po zapojení druhého panelu přistupový kód přijat pak 50 čekačka zadání 5 místného kódu vypíše se VIN a v zápětí dopíče "ne OK" a tím to končí podle mě budíky neumí převzít 5ti místný kód z auta a odstaví to Commandrem ste to nahodou neskouseli sou tam celkem 3 moznosti pouziti pinu skusim se na to zeptat primo vyrobce jestli by to neslo mam posledni verzi stalo by to za pokus Citovat
ferda25 Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 Já si myslím, že to je zrovna to co jsi zkoušel(jofree).... Citovat
pepiktdi Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Já si myslím, že to je zrovna to co jsi zkoušel(jofree).... Nee jofre nemel new typ fazit tam to slo ale vagem taky nee Editováno: 15. Květen 2009, autor: pepiktdi Citovat
Vaša Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 ono by šlo zkusit přispůsobit motorovku budíkům ale přišel by o klíče Citovat
pepiktdi Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 ono by šlo zkusit přispůsobit motorovku budíkům ale přišel by o klíče ale nemel by spravne ani VIN Citovat
Vaša Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 VIN by měl jít přepsat a není to audi aby to vadilo zbytku auta Citovat
cosby Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 včera jsem jedny dělal a normálně to šlo,tak nevím,co je za problém.0II Ambiente myslím 8/08 a klasickým postupem přes superVag Citovat
j0ska Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Super Vag nemám a fazit nebyly,měly pin,tam nejsou fazit zapotřebí včera jsem jedny dělal a normálně to šlo,tak nevím,co je za problém.0II Ambiente myslím 8/08 a klasickým postupem přes superVag Zdá se mě to nebo lžeš jako když tiskne? Citovat
cosby Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Nemám důvod kecat.Byl to červenec nebo srpen 08.Tam to ještě jde,těsně před zlomem. Potom už jen On-Line.Na budíkách je na štítku dlouhé číslo a z toho se generuje pin. Citovat
cosby Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 ty jsi vůl-sorry.Nechápu,jak někdo může na stakm soudit co kdo má a nemá.To snad není možné. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.