Spidi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Zdravím vás kamarádi. Včera večer jsem nahodil na vůz pružinky Eibach ProKit -35 mm a zcela funglový plynokapaliňáky Bilstein, dal jsem i nový horní uložení na předku a nový dorazy a po spuštění ze zvedáku jsem zjistil, že zadek padl o 10 mm níž než předek a vypadá to pěkně blbě. Má s tímhle někdo zkušenost nebo ví, kde se stala chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Nekde se to tu resilo, ze zadek spadne vzdycky vic nez predek, proto se dava -50/-35 (nebo podobne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jj, prošel jsem několik témat a skutečně to tak je. Takže asi výměna pružin, nebo jsem ještě uvažoval o horním uložení tlumičů Bonrath, který by těch 10 mm mělo kompenzovat. Uvidíme, jak se co zadaří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Stihacka to myslim poustel kousek niz v tehlici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jj, pouštěl jsem to o něco níž v těhlici, není to problém, jen to pořádně naměřit a ustřihnout ty plechy co skrz ně jde šroub. Ale jinak bych ještě počkal, mě si ty stejný pružiny ještě po několika stech kilometrech sedly asi o necelej centimetr a budu o polovinu toho co jsem snížil v těhlici zvyšovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 No už jsem najel od pátku asi 700 km a trochu si to sedlo, ovšem bohužel i vzadu, takže pořád stejnej výsledek. V těchlicích se mi to spustit nechce, na to nejsu ten správnej eskamotér, takže objednám z Escape6 horní uložení od Bonrathu, mělo by to s ním sednout o 10 - 15 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 zbytečně vyhozený peníze, stačí si jen označit původní hloubku v těhlici a naměřit o kolik to chceš a spustit to tak a dotáhnout, když se s tím budeš patlat tak to máš za hoďku hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Co stoji to horni ulozeni jestli to neni tajny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Octavius84: 3.584,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To je pěkná palba, dyk za tu cenu jsi měl pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ja som dával nové pružiny z RS na moju 1.9 TDI/81 KW a výsledok na chlp rovnaký, zadok sadol pekne o 1,5cm dolu no predok iba 0,5cm. Dúfam, že sa to trochu zlepší, lebo vyzerá to dosť divne, ako keby som mal naložený kufor. Uvidíme keď niečo nabehám, je to ešte čerstvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Taky jsem dal RS pruziny a taky to tak krasne sedlo. Nakonec jsem se rozhodl, ze predky riznu. Podarilo se, je to krasne v rovine a po narocnych projizdkach to prefektne drzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ja som ešte pozeral na nete nejaké origo RS-ky a vyzerajú presne tak isto, ako keby mali naložený kufor. U nás po meste behá jedna čierna, ktorá zas vyzerá presne naopak, zadok vystrčený nahor a predok padnutý dole. Že vraj tam má origo pružiny a tlmiče! Už tomu vôbec nerozumiem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 SPIDI.....NECH SI UDĚLAT PODLOŽKY POD ZADNÍ PRUŽINY ZE SILONU A TĚCH 10 MM TO ZVEDNI A MÁŠ TO VYCHYTANÝ. MI PŘI VÝMĚNĚ PRUŽIN PADL PŘEDEK O 35 MM A ZADEK O 60 MM A TO TEPRVE VYPADALO DIVNĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 O koľko si urezal z tej prednej pružiny? Myslím v cm na dĺžku pružiny. (deko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Spídi mám tu samou kombinaci a měl jsem to taky to samé,ale nechal jsem utočit podložky a je to vyřešeno Podložky -síla 15mm zvednuto o 7 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 To rezani byla posledni moznost. Seriznul jsem to o ctvrt otacky. A musis udelat presne i druhou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 taky jsem resil snizeni a dal jsem vmaxxa stelovak..prekvapive me to lezi na zemi a jeste by to slo o 3.5cm doluuuu,ale uz ted stim bojuju na nasich silniciich :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nechci zakladat novy tema, tak se zeptam tady: Jakou znacku pruzin doporucite? Eibach, Weitec, JOM, HR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zdravím vás kamarádi. Včera večer jsem nahodil na vůz pružinky Eibach ProKit -35 mm a zcela funglový plynokapaliňáky Bilstein, dal jsem i nový horní uložení na předku a nový dorazy a po spuštění ze zvedáku jsem zjistil, že zadek padl o 10 mm níž než předek a vypadá to pěkně blbě. Má s tímhle někdo zkušenost nebo ví, kde se stala chyba ? Mám stejnou kombinaci a padlo mi to tak nějak +/- pár mm stejně. Měřeno hned po výměně a od té doby jsem to zatím neměřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Takže predné pružiny zrezané o 10cm na dĺžku pružiny, konečne to vyzerá tak ako má. Jazdné vlastnosti sú tiež v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Takže predné pružiny zrezané o 10cm na dĺžku pružiny, konečne to vyzerá tak ako má. Jazdné vlastnosti sú tiež v pohode. O 10cm? To se teď pěkně válí : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nejvíc kroutím hlavou nad tím, že my auta snižujem o - 40, aby nevypadali jako offroudy. A ta druhá skupina (určitě ta menší) Octavie zvyšuje!!! Tak se ptám: proč si tihle nýmanti nekoupili rovnou offroudy? Takhle prznit auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Nejvíc kroutím hlavou nad tím, že my auta snižujem o - 40, aby nevypadali jako offroudy. A ta druhá skupina (určitě ta menší) Octavie zvyšuje!!! Tak se ptám: proč si tihle nýmanti nekoupili rovnou offroudy? Takhle prznit auto... hele mi ti taky nerikame ze ses nýmant jen proto že ty si auto snižils ja treba kdyz pojedu se svou octou na chalupu tak drhnu podvozkem a to celkem dost predstava ze ji snizim o 40 mm katastrofa a o nasich silnicich nemluve .a otazka proc si nekoupime offrou je ta spon u me ze na nej nemam tu potrebnou krupicu snižena kara s poradnyma kolama vypada pekne to nepopiram ale pro normalni provoz nerealny Editováno: 31. Květen 2009, autor: vlacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 10 cm na dížku pružiny po obvode pre menej chápavých, takže predok klesol o 1 cm. Zníženie či zvýšenie je vec osobného názoru a potrieb, čo človek od auta očakáva a chce. Každopádne mne sa robí zle pri pohľade na zvýšené Octavie, toď môj názor. A jazdiť sa s tým určite dá a v úplnej pohode, rozbitá cesta z teba vytrasie dušu aj na mäkom podvozku a malých kolesách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.