Přejít na obsah

Pomatení elektriky


Davidos

Doporučené příspěvky

Mám problém a nevím si s ním rady..předevčírem při bouřce se mi samo od sebe odemklo auto a otevřeli obě přední okénka.Nejdřív jsem myslel že mi to někdo vykradl,ale nebylo tomu tak..vlezl jsem do auta,zapnul klíček a zavřel okénka,vylezl z auta zkusil ho zamknout to však nešlo,jen cvakali všechny zámky na autě a když docvakali zase se obě přední okénka otevřeli..a tak to dělá pořád vůbec nevím co s tím,mám obavy že to bude řídící jednotkou.Nemáte někdo s tím zkušennosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příteli okřídleného šípu,

nevím jak ta bouře byla silná, ale může být, že silové pole výboje mohlo dočasně ovlivnit chod ŘJ. Dříve nežli budeš podnikat cokoliv vypoj baterii na cca. hodinu a po té ji opět zapojit. Nezapomeň! Klíček v pozici O - nesvítí žádné kontrolky a nefunguje nic! Odpojit nejdříve MÍNUS PÓL potom PLUS PÓL. Připojení baterie - nejdříve PLUS PÓL potom MÍNUS PÓL! Tímto se měla nastavit ŘJ do továrního nastavení. To jen na začátek. Pokud to pomůže, tak děkuj Bohu. Pokud toto nepomůže, projeď starší články a pokud nic nenajdeš či nikdo lépe neporadí nezbývá nic jiného nežli navštívit autoservis a připojit na VAS 5051. Držím Ti palce. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stale si nenapisal ako kablovy zvazok. nemas ho hnily?

ale ked tak nad tym rozmyslam, rj to nebude to je blbost. ziadna burka nemoze ovplyvnit chod rj.

pravdu ma podla mna jirka21 lebo ak sa ti rozpadol zamok vo vodicovych dverach a je v polohe odomknute resp v tej polohe ktoru dosiahnes ak vlozis do zamku kluc a otocis nim do polohy otvorene a zostanes v nej tak ti zidu elektricke predne okna. to by presne zodpovedalo tvojmu stavu.

horsie je ze zamok s centralom je dost draha vec.

na vybratie zamku musis rozobrat dvere, tapacir, klucku a vypln dveri.

Editováno: , autor: cartmanko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já ve dveřích zámky nemám,jsou zaslepený a otvírám to pouze dálkově...ale je zajímavý že to celou dobu bylo zamčený a pak najednou se to odemkne a stáhnou se okýnka,když jsem to viděl,tak jsem myslel že tam snad straší:-)

Když ten zámek nemáš, tak o to hůř,protože pak je ten váleček co je ve vnitřnim zámku volnej a může se vyklepat do polohy odemknout.A když při odemykání podržíš déle klíček v poloze odemykání tak se ti začnou stahovat okýnka.To samé při zamykání(okýnka se zatáhnou.Já když jsem zaslepoval zámky tak jsem je vždy také zajištoval proti pohybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera odpojil na noc baterku,zapojil jsem jí dopoledne..byl jsem to i projet a zatím všechno funguje...musím všem poděkovat za moudré rady a nápady avšak to radši nebudu riskovat a pro jistotu to hodím do servisu at to projedou počítačem..díky všem :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stale ale stale si nenapisal v akom stave mas kablovy zvazok...asi maju chalani pravdu co sa tyka tych zamkov, no mna na tom zaraza hlavne to ze ti to zacalo robit pri burke- voda a teraz ti to prestalo...neviem asi sa mylim ale preco nepozret tak banalnu vec ked sa to dost casto vysyktuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najpravdepodobnejšie sa dostala voda do mechanizmu zámku a tam spôsobila zvod. Motorový káblový zväzok s týmto asi nebude mať nič spoločné, nakoľko vodiče od ovládania dverí a okien nie sú ťahané do motorového priestoru. Možno ešte káble v dverových prechodkách alebo v dverách - tam by nejaká vlhkosť alebo skrat mohol toto spôsobiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...