Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nesvíti mi kontrolka oleje při zapnutém klíčku. Prosím o radu jestli je to žárovkou spálenou a nebo jsou tam diody, a nebo je to jinak řešené . Děkuji O I 98 81 KW

Kontolka oleja je riesena inak, pri zapnuti klucika nesvieti , rozsvieti sa len pri poruche mazania.

:smich: Kontrolka oleja po zapnuty klucika SVIETI. :p
  • Autor
Nesvíti mi kontrolka oleje při zapnutém klíčku. Prosím o radu jestli je to žárovkou spálenou a nebo jsou tam diody, a nebo je to jinak řešené . Děkuji O I 98 81 KW

Tak prosím vás jak to je? já myslím že by měla svítit! Nemám žádné skušenosti tímto vozem,tak se ptám.

Kontrolka oleja sa musi rozsvietit pri otocenim klucika. Treba vybrat budiky a pozriet sa na ziarovku ci je O.K. Po facelifte uz v budikoch nie su ziarovky ale led - SMD diody. :)

• Autor
Kontrolka oleja sa musi rozsvietit pri otocenim klucika. Treba vybrat budiky a pozriet sa na ziarovku ci je O.K. Po facelifte uz v budikoch nie su ziarovky ale led - SMD diody. :)

Tam jsou žárovky jen na světla,a na systémové věci (olej,žhavení atd) jsou diody. Je to rok 98. Tak nevím.

V budikoch mas aj ziarovky aj ledky. Kontrolka oleja musi svietit.

• Autor

Může to být v budíkách? Já na čidle jsem nenašel žádný el proud.

Tak po zapnuti zapalovania sa zaznu kontrolky,postupne zhasinaju. Zostava svietit len dobijanie,ktore zhasne po starte. Kontrolka mazania je riesena smd diodou,pochybujem ze odisla. Skor nieco s cidlom alebo vedenim...konektory a pod.

Kontrolky otestuj v akčních členech přístrojovky vagem.Pokud se ti mazání nerosvítí tak chyba je v panelu.

Nejjednoduší řešení... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.