Publikováno Květen 5, 200916 r Nesvíti mi kontrolka oleje při zapnutém klíčku. Prosím o radu jestli je to žárovkou spálenou a nebo jsou tam diody, a nebo je to jinak řešené . Děkuji O I 98 81 KW
Květen 10, 200916 r Kontolka oleja je riesena inak, pri zapnuti klucika nesvieti , rozsvieti sa len pri poruche mazania.
Květen 12, 200916 r Autor Nesvíti mi kontrolka oleje při zapnutém klíčku. Prosím o radu jestli je to žárovkou spálenou a nebo jsou tam diody, a nebo je to jinak řešené . Děkuji O I 98 81 KW Tak prosím vás jak to je? já myslím že by měla svítit! Nemám žádné skušenosti tímto vozem,tak se ptám.
Květen 12, 200916 r Má to být takto - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=autoškoly ale v návodu k autu to je fakt napsané. Pokud ti ale jak ty píšeš nesvítí, tak bude asi problém v budíkách. Ti co tomu rozumí víc snad poradí.
Květen 12, 200916 r Kontrolka oleja sa musi rozsvietit pri otocenim klucika. Treba vybrat budiky a pozriet sa na ziarovku ci je O.K. Po facelifte uz v budikoch nie su ziarovky ale led - SMD diody.
Květen 12, 200916 r Autor Kontrolka oleja sa musi rozsvietit pri otocenim klucika. Treba vybrat budiky a pozriet sa na ziarovku ci je O.K. Po facelifte uz v budikoch nie su ziarovky ale led - SMD diody. Tam jsou žárovky jen na světla,a na systémové věci (olej,žhavení atd) jsou diody. Je to rok 98. Tak nevím.
Květen 19, 200916 r Tak po zapnuti zapalovania sa zaznu kontrolky,postupne zhasinaju. Zostava svietit len dobijanie,ktore zhasne po starte. Kontrolka mazania je riesena smd diodou,pochybujem ze odisla. Skor nieco s cidlom alebo vedenim...konektory a pod.
Květen 22, 200916 r Kontrolky otestuj v akčních členech přístrojovky vagem.Pokud se ti mazání nerosvítí tak chyba je v panelu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.