pavel45 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nesvíti mi kontrolka oleje při zapnutém klíčku. Prosím o radu jestli je to žárovkou spálenou a nebo jsou tam diody, a nebo je to jinak řešené . Děkuji O I 98 81 KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Kontolka oleja je riesena inak, pri zapnuti klucika nesvieti , rozsvieti sa len pri poruche mazania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Kontrolka oleja po zapnuty klucika SVIETI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel45 Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Nesvíti mi kontrolka oleje při zapnutém klíčku. Prosím o radu jestli je to žárovkou spálenou a nebo jsou tam diody, a nebo je to jinak řešené . Děkuji O I 98 81 KW Tak prosím vás jak to je? já myslím že by měla svítit! Nemám žádné skušenosti tímto vozem,tak se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Má to být takto - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=autoškoly ale v návodu k autu to je fakt napsané. Pokud ti ale jak ty píšeš nesvítí, tak bude asi problém v budíkách. Ti co tomu rozumí víc snad poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Kontrolka oleja sa musi rozsvietit pri otocenim klucika. Treba vybrat budiky a pozriet sa na ziarovku ci je O.K. Po facelifte uz v budikoch nie su ziarovky ale led - SMD diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel45 Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Kontrolka oleja sa musi rozsvietit pri otocenim klucika. Treba vybrat budiky a pozriet sa na ziarovku ci je O.K. Po facelifte uz v budikoch nie su ziarovky ale led - SMD diody. Tam jsou žárovky jen na světla,a na systémové věci (olej,žhavení atd) jsou diody. Je to rok 98. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 V budikoch mas aj ziarovky aj ledky. Kontrolka oleja musi svietit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel45 Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Může to být v budíkách? Já na čidle jsem nenašel žádný el proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak po zapnuti zapalovania sa zaznu kontrolky,postupne zhasinaju. Zostava svietit len dobijanie,ktore zhasne po starte. Kontrolka mazania je riesena smd diodou,pochybujem ze odisla. Skor nieco s cidlom alebo vedenim...konektory a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel4 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kontrolky otestuj v akčních členech přístrojovky vagem.Pokud se ti mazání nerosvítí tak chyba je v panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nejjednoduší řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.