Přejít na obsah

problem s ESP


goku

Doporučené příspěvky

Čau lidi mam problem s ESP minule sem jel domu a rozsvítila se kontrolka podvozku zastavil sem chcip sem oktu a znova nastartoval a vše v poho ale po chvilce se znova rozsvítila .Když sem přijel domu tak jsem ji hodil na VAG a ten mi prozradil chybu v čidlo tlaku brzdvé kapaliny sporadicka nevěrohodný signal .Čidlo sem, tedy koupil a vyměnil spolu s brzdovkou celí to odvzdušnil a provedl zakladní nastavení čidla podle DP . Jel sem to projet a kontrolka zase svítí tak jsem prošel celou kabelaž od pojistek až k řj ABS /ESP všechno vyčistil zkontroloval nic sem nenašel dal to do kupy a projel to kontrolka se nerozsvítila po týdnu co auto jen stalo nikde sem snim nebyl kontrolka opět svítí znova sem to rozebral a zkontroloval multimetrem vedení od čidla ke svorkovnici na řj abs který je v pořadku . Nemate někdo napad čím by to mohlo ještě být??? VIS píše jako možnost vadnou řj abs ale ta se mi moc měnit nece teda dokud nebude vyloučeno vše ostatní .

Jinak mam v oktě ABS/ESP Mark 60 a v bloku 5 naměřenejch hodnot mi to ukazuje od-0,32 Baru při uvolněnym pedalu až do 104 baru když na to pořadně dupnu zkoušel sem graf pruběhu ten reaguje normalně žadný výpadky či tak . Nevíte někdo jestli ty hodnoty toho čidla sou ok ??? Už celkem nevim čim by to mohlo být .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...