Přejít na obsah

Cesta Stara Boleslav-Praha


Tdííí

Doporučené příspěvky

já si myslím, že je to blbost, aby měřily mezi sebou, jak píše Willis musely by to mít označený značkama

aha, tak to se omlouvám za dezinformaci, ale dokud tam nebyly ty značky, určitě mezi sebou měřili... je fakt, že teď jsem tam dlouho nejel, takže pokud tam nejsou značky, asi to fakt vypli. nicméně vzhledem k těm pár hlídkám (např. červená octavia) co po praze jezděj a stavěj řidiče si tam lítat fakt nedovolím. až za europarkem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, holt jich pár "ujede", ale ti ostatní to bohatě vynahradí... Podobně šlo oblbnout dřív to měření u bobovky, bylo kousek víc proti směru jízdy a mezi radary byla právě ta OMV, takže tam stačilo zastavit a zchladit si průměr taky dost rychlíků. ;) Proto to asi protáhli a posunuli po směru do centra...

Editováno: , autor: P2M
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od Baranďáku nahoru do Štěrbohol to měří oba ty úseky..jak ten krátký tak ten dlouhý...Na začátku je značka začátek a konec je vždy na sjezdu a pak až u těch 3. kamer..jezdím tam dost často a vzhledem k tomu že odbočuji na Brno nahoru tak si občas od 2. kamery trochu pospíším...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omluva, výrazem "neměří" mi bylo sděleno, že tam "nevybírají", mám to od kontaktu z magistrátu, zda je to pravda nevím, ale dle vlastní zkušenosti bych musel stále platit neboť za prvním koncem, asi jako každý přidám. Ale to asi všichni, takže by mi i tak ta info seděla. Ale nechám na každém, na magistrátě nedělám, takže to nevím na 100 %.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...