camron Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) Minulý týden se mi stalo, že jsem chtěl ze zadního skla u O1 stírnout sníh, stěrač popojel cca. 10 cm ve směru stírání a pak zdechnul. Nejel tam ani zpět, prostě uvázl na jednom bodě. Když jsem pak opakovaně spustil stěrač, tak jen slyším, jak vrčí motorek, ale stěrač se nahýbe. Pojistka OK, ostřikovač stříká. Mám se připravit na výměnu motorku nebo může být zrada ještě jinde? Editováno: 1. Únor 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Minulý týden se mi stalo, že jsem chtěl ze zadního skla u O1 stírnout sníh, stěrač popojel cca. 10 cm ve směru stírání a pak zdechnul. Nejel tam ani zpět, prostě uvázl na jednom bodě. Když jsem pak opakovaně spustil stěrač, tak jen slyším, jak vrčí motorek, ale stěrač se nahýbe. Pojistka OK, ostřikovač stírá. Mám se připravit na výměnu motorku nebo může být zrada ještě jinde? A není možný,že se Ti protočila osa motorku v uchycení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 A není možný,že se Ti protočila osa motorku v uchycení? Tak to nevím, ještě jsem to nerozebíral. Ale možný, že tam pod tím náporem sněhu něco povolilo nebo se protočilo. Ostatně by tomu možná i napovídalo to, že ten motorek vrčí. Co by s v tomto případě muselo vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 není tam převod v plastu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudlos Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Čau, převod z plastu tam je, ale neseženeš to jako samostatný díl. Připrav se na nákup nového motorku (orig. cena cca 5000 Kč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Takže to bylo tak, jak jste psali. Všechny převody uvnitř motorku jsou kovové, jen to jedno klíčové převodové kolo je z plastu, takže bylo totál rozžvejkané. Jistil to zánovní motorek z vrakáče za pětikilčo a stěrač už zase stírá....:-) P.S.: Tímto bych chtěl varovat všechny, že ozvláště zadní stěrač je jen na vodu, protože ni silnějšího neutáhne a dopadne jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jen takový malý dotaz.. Nejde mi docela dobře setřít zadní okno. Ve vrchní části stíraného oblouku mi vždy zůstane kousek nesetřen.. Někde jsem četl že to je věčný problém Octávií.. Už jsem vyměnil ramínko i gumu a furt nic... Nemáte s tím někdo zkušenosti jak toto vyřešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Máš to ramínko zúhlované podle DP. Má svírat oproti sklu +8°. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ano, je to vyrobny problem zadnych stieracov na Octavii... maju slaby pritlak. Vymen to za ramienko z VW Touran, stieratko z VW Polo a nebudes mat viac problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Máš to ramínko zúhlované podle DP. Má svírat oproti sklu +8°. No ramínko je originál Škoda, jak to poznám jestli to má +8°? Jak se to úhluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ano, je to vyrobny problem zadnych stieracov na Octavii... maju slaby pritlak.Vymen to za ramienko z VW Touran, stieratko z VW Polo a nebudes mat viac problemy Díky za radu. Jen dotaz: Ten VW Touran a to Polo musí být nějaký určitý rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 (editace) Kupis: ramienko stieraca VW Touran (1T0 955 707C) a stieratko VW Polo (6Q6 955 425A) Ak nemas vzadu ostrekovac, tak kupis krytku z Octavia II Combi (1Z9 955 435), ak ho mas, tak musis kupit krytku z VW Polo (6Q6 955 435B)... trosku budes musiet zbrusit zospodu, aby nechytala sklo, ale je to robota tak na 5min.... a vysledok zaruceny Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Mě stírá dokonale, jakej problém oktule??? A má sílu jako bejk, 5cm sněhu a jede líp jak buldozer, shodí ani se neptá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kupis: ramienko stieraca VW Touran (1T0 955 707C) a stieratko VW Polo (6Q6 955 425A)Ak nemas vzadu ostrekovac, tak kupis krytku z Octavia II Combi (1Z9 955 435), ak ho mas, tak musis kupit krytku z VW Polo (6Q6 955 435B)... trosku budes musiet zbrusit zospodu, aby nechytala sklo, ale je to robota tak na 5min.... a vysledok zaruceny Mám OCT I a jak to tam vyřeším když mám ostřikovač vyveden do 2 trysek na ramínku ostřikovače???Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyx Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Zkus to prostříknout védéčkem mě to pomohlo ....špatně doléhala ta pružina co tam je neměla pořádnou sílu" přítlak na okno" Editováno: 8. Duben 2008, autor: dandyx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Mám OCT I a jak to tam vyřeším když mám ostřikovač vyveden do 2 trysek na ramínku ostřikovače???Díky Uff, tak toto neviem... ja som mal klasicku trysku.... ale predpokladam ze tak nejako to ma aj OII (mozno sa mylim). Moznost pre teba by bola dat komplet stierac (ramienko, trysku ostrekovaca, krytku, stieratko) z OII combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) jojo kouknu na to a popřemýšlímDík Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Může mi prosím někdo poslat návod jak rozebrat motorek zadníhoo stěrače na combi r.v 99 pokud možno i foto Při stírání jde cukavě dík muj mail:L5@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ja mam problem,ze mi nefunguje zadni ostrikovac.Sterac stira,ale na sucho!!Predni ostrikovace skla funguji. Tak bych uvital nejakou tu radu jak to rozebrat a zprovoznit!!Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Pokud ti bzuci motorek ostriku, tak se koukni do levy kapsy v kufru..mozna tam budes mit jezirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 nebo ucpaná tryska ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 nebo tryska a v dusledku toho jezírko jako v mým případě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 dá se nějak ta tryska vyčestit?Jak ji vymontovat?dělal už to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Trysku demontujes kombinackami, skus pootacat a tahat, ide to tazko, precistis ihlou, ak poradim prerob si na striekanie z brzdoveho svetla na dverach, nakolko to strieka proti smeru prudenia vzduchu a neni to najvhodnejsie riesenie zo strany vyrobcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.r.junior Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Ahoj mám stejny problem při ostřikování z trysky na zadní okno nic nejde, ale v levem kaslíku u podběhu je spousta směsi.To jak tu radí vytahnout trysku to myslí bez rozebíraní plastu venku je ještě velká zima a nerad bych neco rozlámal.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.