Přejít na obsah

Svolávací akce


zdeno77

Doporučené příspěvky

Jirko, ale to byl uplne ten prvni SW, kdyz to vyjelo z linky...pak probehla nejaka uprava (to melo snad 99% RS TDI) a byl klid, ne? Tak ja myslim ze rosta ma ten "lepsi" co si ten sehnal. :) Ja to mam prehrany prave jen jednou, kdy to zaclo zlobit hned po mesici, ale pak uz nic a o filtru vubec nevim. Uz se nerozsvitil asi 30 tis km. (mozna vic)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skaja to napsal hezky - starý víc "tlačí" odspoda - přesně, ty nové updaty už jsou línější a to právě kvůli tomu zanášení, ale já s tím nikdy problém neměl, ať starý nebo nový SW. Ono asi hodně záleží jak a kde se s tím jezdí. Je jasné, že kdo bude jezdit hodně město, tak se častěji rozjíždí, motor pak neběží delší dobu na patřičné otáčky, tak se nestihne regenerovat - při regeneraci mají být +- stabilní otáčky a regeneruje to déle než by se zdálo - teplota výfukových plynů je někde kolem 800 stupňů a pak to fičí.

Mě regenerace nikdy netrápila a raději chci mít RS které jede odspoda a táhne a ne ubranou skoro 103kW TDI. Jinak mi to nedělá problém čas od času preventivně spustit regeneraci ručně přes VAG a je to, zrovna v sobotu jsem si to pro klid duše pročistil. :)

Dám pak vědět své poznatky po přehrání SW zpět, co a jak bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pravda, že to přiškrcení skrze DPF je na houby a škodovka tím defakto ojebává lidi. By mě zajímalo, jestli by se dalo nechat změřit výkon a jakmile nedosáhne původních hodnot, tak to reklamovat a požadovat vrácení výkonu nebo peněz.

Každopádně já jen čekám, kdy Dieselpower dodělá svoji úpravu - vykuchání DPF, deaktivace regenerací a zvýšení výkonu na cca 200koní a jdu do toho :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

SDA 26E6 není svolávací, neohrožuje bezpečnost, tak se provádí až při servise a zákazník o tom vůbec nemusí vědět! Od OII je na každým autě min 1 taková SDA u některých jedinčů jsem jich viděl i 5!! :help: Teprve v poslední době se to začlo opravdu řešit a všem se počítají neprovedené akce a dostávají za to pojeb!!! lol

Editováno: , autor: e-MG-e
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem zvědav, co se dozvíš, dej určitě vědět.

Tak auto už je doma - dneska sem si pro něj byl v Bolce - výsledek: Provedli kontrolu elektroniky a mechaniky motoru + DPF, najeli cca 400km a žádnou závadu nenalezli, tudíž z jejich strany všech v pořádku. No to jsem zvědav, jak dlouho to tak vydrží ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...