Přejít na obsah

Jízdní kola Škoda


*pepa*

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, potřebuju poradit s koupí kola a vím, že Škodovka je ve svém příslušenství taky nabízí. Mám k dispozici katalog kol z roku 2008, kde jsou kola pojmenované Widride, Classicride atd. Na stránkách Škody jsou už modely 2009, ty se teď jmenují Superb a tak podobně. Za dobré kolo bych chtěl dát tak max 12.000 Nejsem žádný Amstrong a tak nic profi nepotřebuju, ale zas aby se mi to nerozsypalo pod rukama. Nemáte někdo náhodou fotky těch nových kol? Na stránkách Škodovky je tak malá fotka, že je vidět sotva barva. Pro Škodovku to dělá Author, ale tyto, nebo spíš hodně podobné kola jsem na jejich stránkách nenašel. Určitě ty Škodovácké vychází z nějaké jejich řady, nevíte jaké? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se kol Škoda rozhodně nebál. Sám jedno mám (kros Roomster Funride za 12 600 Kč z kolekce 2006) a jsem maximálně spokojený. V podstatě je to Author s jedinečným designem Škoda. Kolo slouží a je stále jak nové. A to rozhodně nejsem jen sváteční jezdec! Pokud budeš mít zájem, můžu hodit i fota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady slíbené foto a ještě přidám katalogy kol z kolekce 2006 a 2007. Ke stažení zde http://skodaroomster.wz.cz/kola-2006.pdf a zde http://skodaroomster.wz.cz/kola-2007.pdf

Některé modely se ještě doprodávají.

deko: Nad těma kolama bych se fakt tolik neofrňoval, obzvlášť pokud s nima nemáš zkušenost. Jsou dobrý.

post-4297-1242836613_thumb.jpg

post-4297-1242836630_thumb.jpg

post-4297-1242836652_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak rozdíl mezi stejným modelem Škoda a Author sice opravdu je, ale jen pár stovek. Pro srovnání: Author Stratos 2006 za 11 990 Kč, Škoda Roomster Funride 2006 za 12 600 Kč. Mě to za to stálo. Mám designově naprosto jedinečné kolo, které jsem nikde jinde naživo neviděl. :p Za originalitu se zkrátka platí, a to u všeho a všude na světě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za fotky a katalog. Pravdu máte všichni, ale chtěl jsem kolo kolem 12.000 a napadly mě tyto kola a je mi jasné, že normální Author bude levnější a že se platí jen za barvu. No musím si to ještě nechat projít hlavou a uvidím. Spíš jsem chtěl fakt takové fotky naživo jak sem dal Václav, protože ty jsou nejlepší, než profi fotky z ateliérů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...