Září 6, 200619 r Tak když nasednu do auta a poprvý nastartuju, zapíná se rádio, tak ta horní třetina zhasne a zase se hned rozsvítí. Když startuju a rádio je zapnutý, tak ta horní třetina svítí pořád a ani neblikne. Takže za to zhasnutí asi může rádio, když se zapíná...
Září 6, 200619 r Hm. Dik za info. Mně zhasne při každým startu, i když je předtím radio třeba deset minut puštěný.
Září 6, 200619 r svítí někomu kontrolka tempomatu??? nesvítí nikomu No, videl som naživo, že svieti! Je to Fabia, ale budíky sú z Pola ano Igor, možem povedať len tolko k tempomatu a pisal som to tu už, že sme prehrali eprom z pola do fabi budikov a komplet fungovali, nehovoriac o tom že riozsah otačkomeru a rychlomeru bol iny na polackych takže to ukazovalo inak. myslim že keby ste nahrali eprom z mojich polo tak by vam ta dioda svietila
Září 12, 200618 r To je takzvana autodestrukce.. Kdyz se nekdy budes ptat na to, co to je, tak do 48 hodin cele budiky vybouchnou
Září 12, 200618 r A prej to na tebe privola 48 let smuly. Je to napsany v dilensky prirucce. Ty jo, asi ses na to nemel ptat
Září 12, 200618 r Na co je tam tohle? to je regulacia jasu resp mne to fachči tak, že ked je svetlo a regulujem podsvietenie palubky tak ciferniky ostavaju svietiť stale tak silno ako dovtedy. ked to zakryješ a reguluješ vidiš že aj ciferniky reguluju:-)
Září 12, 200618 r Tak to jsem si myslel. A ty máš v tom horním plastu díru? je to take priesvitne, určite to aj ty tak maš. dokonca aj na budikoch kde to nebolo ta priesvitna plocha je
Září 14, 200618 r No jo. Myslel jsem, že to vychází do plastu a ono je to vedle. A fakt to funguje. Toho jsem si doteď nevšim.
Září 14, 200618 r Tak ručičky se červenaj. I když na tý fotce se spíš růžověj. to je pohoda, ja ked som mal červene displaye tak boli na dotke oranžove a ručičky krvave
Září 15, 200618 r A s plastem od Bobíka je to hračka. koukám, že jsi dal jen dvě zelené diody u malých budíků, já mám tři ?
Září 15, 200618 r Myslíš palivo a teplotu? Ty jsi tam měl plošky na tři? No jo, teď jsem koukal na nějaký fotky a některý budíky maji plošky na tři. Já jenom na dvě. Upraveno Září 15, 200618 r od Strojvůdce
Září 18, 200618 r 2 Strojvudce, Bobik> Co je vse potreba na podsviceni rucicek cervene? Jak je to technologicky narocne? Strojvudce> presne tak si predstavuju svoji palubku - NAADHERAAAA!!!
Září 18, 200618 r 2 Strojvudce, Bobik> Co je vse potreba na podsviceni rucicek cervene? Jak je to technologicky narocne? Strojvudce> presne tak si predstavuju svoji palubku - NAADHERAAAA!!! Bobika na SZ (OZ) Upraveno Září 18, 200618 r od JaKr
Září 18, 200618 r nerocne neni, musis umet s mikropajkou (ja teda neumim ) budes potrebovat 8 cervenejch smd diod jinak draci, zitra budou diody a muze se zacit pracovat na zmene podsviceni maxiku, uz se tesim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.