Becoun Vloženo 25. Květen 2009 Vloženo 25. Květen 2009 Dobrý den, mám fabii 1.2 40 kw, při najetí okolo 100 000km mi začala hlučet převodovka, teď mám 120 000km a rachot je to takový, že nevím jestli se mi to každou chvilku nerozletí. V servisu mi potvrdili, že je to převodovka a doporučili opravu nebo výměnu. Mám možnost za velmi dobrou cenu koupit převodovku z 1.2 47kw. Vím, že jsou tam jinačí převody na rozvodovce a 3 až 5 rych.stupni a chtěl jsem se zeptat jestli budou nějaké problémy nebo jestli s tím má někdo zkušenosti a poradí mi, jestli mám radši schánět převodovku na 1.2 40kw. Proč se mi rozbila nevím, nejsem řidič začátečník a auto jsem kupoval nové, při kontrole mi bylo řečeno, že olej tam byl a aby ta použitá nová převodovka byla provozně čistá jako ta moje. Poraďte prosím dík. Citovat
Roman Fabian Vloženo 25. Květen 2009 Vloženo 25. Květen 2009 (editace) ma kratší stálej převod, to znamená že ti to bude líp tahat tachometr by lhát neměl Editováno: 25. Květen 2009, autor: Roman Fabian Citovat
TiGeRZ Vloženo 25. Květen 2009 Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Mam 40KW a dal som tam s 47kw verzie a 15000km pohoda Inak nehuci ti to pri rozbiehani na 1 a 2 ? su tam dve loziska a tie sa kazia.... vymen prevodovku, tu svoju daj vykuchat u nejakeho znameho a vymen lozisko..... a pri vymene spojky v buducnosti si tam daj tu svoju staru prevodovku a tu novu(tu co tam das teraz) predaj.... Editováno: 26. Květen 2009, autor: TiGeRZ Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.