Publikováno Březen 28, 200619 r docházíé mi baterka v dálkáči a v servisu mi řekli , že se musí dálkač při výměně baterky naprogramovat. nevíte o tom něco? Nebo je to blbost a zvládnu to i doma?
Březen 28, 200619 r Pokud si přečteš návod k obsluze auta tak se dočteš: Synchronizace kódu klíče: Nelze-li vozidlo otevřít dálkovým ovládáním, je možné, že nesouhlasí kód klíče a řídicí jednotky. K tomu může dojít za předpokladu, že tlačítka na dálkovém ovládání byla vícekrát stisknuta mimo účinný dosah dálkového ovládání, anebo byla-li vyměněna baterie dálkového ovládání. Proto je nutné provést synchronizaci kódu následujícím způsobem: • stiskněte libovolné tlačítko na dálkovém ovládání • do jedné minuty od stisknutí tlačítka odemkněte dveře klíčem.
Březen 28, 200619 r docházíé mi baterka v dálkáči a v servisu mi řekli , že se musí dálkač při výměně baterky naprogramovat. nevíte o tom něco? Nebo je to blbost a zvládnu to i doma? Měnil jsem, pohoda, žádný problém. Žádné kódování ani synchronizace nebyla nutná. Jenom se do toho jaksi blbě leze, chce to grif.
Březen 28, 200619 r Taky jsem menil a zadny problem.... jinak v 3-tlacitkovam ovladaci je baterie CR2032 tusim... 3V
Březen 29, 200619 r Mě například baterka odešla po pěti měsících používání, přičemž v autosalonu bylo auto "na skladě" asi osm měsíců. Nejdříve jsem podezříval samotné ovládání, protože tlačítko na otevírání kufru a na zamykání fungovalo (neblikala ale LEDka). Tak jsem šel reklamovat a technik hned, že je to baterka a opravdu byla. Na tyto věci je prý záruka jen 3 měsíce, tak jsem vysolil 50,- Jo a stalo se mi to zrovna v Itálii... Zámek sice mám, ale díky alarmu by se mi asi špatně odjíždělo. Naštestí jsem měl sebou i druhý klíč. Táta má oktávku I. 4,5 roku, najeto 155.000 km a baterka je původní, také sklopný klíček.
Březen 29, 200619 r Mohu jen potvrdit žádné programování prostě to rozeber dej baterku CR 2032 a jeto.Já jsem tam dal baterku sice s jiným číslem (byla o trošku tenčí) ale měla 3V. Klíč rozděl na dvě poloviny a v té s těmi tlačítky je baterie.Chce to trochu opatrnosti a tenký šroubovák.
Březen 30, 200619 r Taky jsem ji měnil a bylo to bez problému,jen jsem to rozdělal a vyměnil,nic se programovat nemuselo,měl jsem ji naštěstí doma rezervní,protože je to stejná baterka co se dáva do PC do zákl. desky kde jsem ji musel měnit tak jsem je měl v zásobě,jinak stála asi 30 kč
Březen 30, 200619 r Autor 50kč je dobrá cena. po chtěli ve Zlíně po prvé 230,- baterka odešla po 1/2 roce. tak jsem ted koupil v obchodě vartu za 32 kč a doma přehodil. funguje to bez problémů. off škoda servisy
Březen 30, 200619 r Ta "originál Škoda" je v originální krabičce (VW, Seat, Škoda), v originál pytlíčku a je to Panasonic. No nekup to za pade Ale teď vážně, kdybych to auto neměl pět měsíců a byl si jist, že je to baterkou, tak bych ji do škodovky určitě kupovat nešel. Jak jsem psal, podezříval jsem DO, protože dvě tlačítka ze tří fungovala...
Září 7, 200618 r 50kč je dobrá cena. po chtěli ve Zlíně po prvé 230,- baterka odešla po 1/2 roce. tak jsem ted koupil v obchodě vartu za 32 kč a doma přehodil. funguje to bez problémů. off škoda servisy Baterku do D.O. za 230,- ,no to mě podrž .To jedině,že by chtěli vyměnit celý D.O. a i tak je to moc
Září 7, 200618 r 50kč je dobrá cena. po chtěli ve Zlíně po prvé 230,- baterka odešla po 1/2 roce. tak jsem ted koupil v obchodě vartu za 32 kč a doma přehodil. funguje to bez problémů. off škoda servisy Baterku do D.O. za 230,- ,no to mě podrž .To jedině,že by chtěli vyměnit celý D.O. a i tak je to moc Celý DO stojí i 1400,- na to bacha...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.