michal2009 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Zdravím, potřeboval bych od znalců poradit, zda-li se dá vypnout klasické pípání autoalarmu při zamčení/odemčení. Popř. jak Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) VAG adresa 46, přizůsobení, a dál ten správnej kanál ale z hlavy to nevím nicméně je to tam popsaný Editováno: 14. Červen 2009, autor: Raceman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 VAG adresa 46, přizůsobení, a dál ten správnej kanál ale z hlavy to nevím nicméně je to tam popsaný Výborně, děkuju moc. VAG nemám. Na aukru stojí i s káblem kolem 5 kola a tak se vás chci zeptat, jestli nemáte třeba nějakej plánek co všechno s tím můžu udělat.. popř bych si to zakoupil, jestli to umí nějaký slušný věcičky.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ja mám klasický alarm od Jablotron a nastavil som to pomocou toho skrytého tlačidla a tukaním diaľkového ovládania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Ja mám klasický alarm od Jablotron a nastavil som to pomocou toho skrytého tlačidla a tukaním diaľkového ovládania. Čauky, jak si to myslel? kde to mám nastavit a jak poznám jaký mám alarm? mám klasiku v klíči origo. Doufám že to půjde protoýe mě to kámoš dělal přes bosch diagnostiku a bez uspěchu:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.