Kevvin Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 .... čím oživujete lištu na nárazníku a plasty obecně na vnějšku vozidla, diky. Těm sprejům moc nevěřím .... nějakej domácí nápad co funguje, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Zkus silikonovy olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 na ten se lepí prach...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 na ten se lepí prach...... tak co teda? minochodem, jak to, žes nebyl na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Mel pracovní odpoledne A co bys ty doporučil? Já jsem je stříknul do barvy, vypadá to líp a nemusím leštit A jinač zkus ten olej, na všecko sedá prach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 v barvě vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ja kupuju takovou houbicku na citeni interieru a plastu a to je paradicka jednou za 3 mesice s tim vylestim plasty a nemusim se o nic starat, ani prach se na to nechyta. Ale ted si nemuzu vzpomenout na jmeno, zkusim nekde pohledat Dneska jsem prave potkal cervenou Octavii, vcelku byla pekne upravena, ale ty vybledly cerny plasty, to bylo otresny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 v barvě vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Na silikonu se drží hdoně prach,to je pravda,ale ted sem si sehnal nejaky sprej, je na tom napsane na oživení venkovnich a je to super..kdyztak pak napíšu značku, mám to doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 zkuste kosmetický glycerin, dá se sehnat v nějaký drogerii ;-) já osobně jsem se k tomu ještě nedostal, ale chci to zkusit, jestli to fakt funguje jak mi bylo tvrzeno ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Anebo si sežeň nitroglycerín a máš po starostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 No Míro..opravdu rada...já tu mám ještě od XINTEXu.....SLIX....je to univerzální separační a mazací prostředek....voděodolný, bezbarvý..a hlavně zasychá během pár minut a nezanechává lepivý povrch...zkoušel jsem to na služebákovi a dobrý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 používám silikonový olej SILINOL se suchým filmem,drobet stříknu a hodně rozleštím papírovým ubrouskem,takže se o mastnotě mluvit nedá,nicméně se to musí dělat pravbidelně jinak se ukáže o5 šedina ještě chci říct kdo používáte tyto metody mastnoty,zapoměnte na to že se vám na to chytně barva,je to tam vsáklý a jakýkoliv ředidlo to vytahuje z5 a je to pak vidět ne na plniči ale na laku,leckterýho lakýru by pak mohlo jebnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 (editace) NA 4.SRAZU OSTRAVSKA JEDNY LIŠTY CARLOS OŽIVOVAL http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=149470 ČÍM TO DĚLAL TO NEVÍM, ALE PO JEHO ZÁSAHU BYLA TA LIŠTA JAKO NOVÁ. Editováno: 20. Červen 2009, autor: RAZTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Používám Silcal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 já nepoužívám nic protože mám lišty zavařený ale předtím se mi osvědčil Coyote-oživovač pneumatik a vnějších plastů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.