Září 19, 200618 r ja som po 4 rokoch dal dole len tie male na kufri a je to tam vidiet v tom laku takze asi tie listy z dveri dole nedam aj ked sa mi to tak paci viacej Jaké malé na kufru??
Září 20, 200618 r Také mám sundávání za sebou a doufám už nikdy více, dělal jsem to snad 3 hodiny. Copak lišty, ty šly hravě, ale to lepidlo..... To byl mazec! Ale myslím stálo to za to, sice u hypermarketů parkuju úplně na kraji , kde už skoro nikdo nestojí, ale jinak gooood. Upraveno Září 20, 200618 r od Jirkasss V//RS
Září 24, 200618 r male pismena, ale vidno ich v laku, teraz trocha prsalo a auto je spinave aj nad listami
Říjen 5, 200618 r Lišty rozhodně nesundávat,stačí jedna mín šikovná paní na parkovišti máš to,moh bych ti o tom vyprávět.
Říjen 5, 200618 r No já teda mám zkušenosti s lištama, že jsou celkem na nic. Všechny dloubance od spoluobčanů mám v úrovni klik
Říjen 6, 200618 r souhlas s Gilem, nemuzu rict ze od doby co jsem je sundal by dloubancu nak rapidne pribylo je to furt na stejno
Leden 3, 200718 r Nazdárek pánové!!! Chtěl bych se Vás odborniků zeptat na cenu octavie. Mám nabídku koupit Octavii combi 66kW r.v.2002 najeto 98tis km je to Business výbava (climatronic, ABS,4xairbag, el. okna + zrcátka,centrál,ASR,vyhřívané sedačky,maxi-dot,multifunkční volant,zamykaní zpátečky,hagusy,elektrony,tažné zařízení,dešťový senzor), Barva je modrá metalíza. Cena je 289tis.kč Jak se Vám ta cena zdá???
Leden 3, 200718 r umerna udajum, ostatne jako obvykle v bazarech a podobne. jak si ale muzes precist vsude kolem, tak bych byl opatrny, jelikoz by mohl amit natoceno dvakrat tolik apod. odkud to je??
Leden 3, 200718 r Asi mě teď ukamenuješ ale mají ji v AAA. Užij zařízení jež máš v hlavě. Nebláznil bych s AAA Ale jsou to tvoje peníze, sám se na konec rozmysli
Leden 3, 200718 r Jelikož to mondeo čím teď jezdim mám na uvěr a chci se jej zbavit co nejdříve(předčastně doplatit) tak jsem se mrknul do AAA protože tam to dokáží zařídit to ukončení za den.Když si o něj budu žádat sám tak mi to bude trvat min.měsíc
Leden 3, 200718 r Prolézal jsem ji zatim jen tak narychlo a zatim jsem nic nenašel co by mě odradilo.
Leden 3, 200718 r ja ti rikam ze po zkusenostech mnohych bych se bal ze tam bude hodne veci ktery nenajdes sam. radeji zkusit ten ncar koukni na www.autoadam.cz
Leden 3, 200718 r ja ti rikam ze po zkusenostech mnohych bych se bal ze tam bude hodne veci ktery nenajdes sam. Co např??
Leden 3, 200718 r no tak to je dotaz na nejakyho cloveka co auta servisuje ne? ne na me.. ja osobne bych za tu cenu z acek daval pozor, ale jak chces ty... ja bych si z acek proste auto nevzal... tecka jako becka spatny zkusenosti...z ESA sem si jedno malem vzal protoze sme vedel kdo ho tam dal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.