jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 A cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak pokud je to od známého tak bych se těch km nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 kilometrů bych se taky nebál,myslím že tohle TDI je snad nesmrtelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ja mam 98" a najeto nejak 168tis KM a taky to mam poctive..prvni byla znameho a pravidelne servisovana.. ted jak ji mam ja tak taky ale ne v autorizovanych servisech no... skoda jen že je to tak stare auto preci jen..pristi rok uz 11 let.. to to leti.. .. Nehces ji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Za rozumnou cenu bych se toho nebál... tohle TDI fakt asi vydrží vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba kv Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak se omlovám zatím se tady jen tak rozkoukávám tak mi to zatím trochu trvá: Na ceně jsme se už tak nějak dohodly je to 110 000 je to s letníma +zimníma kolama,"zahrádkou" .Rozvody to má dělané při 199 000 takze nedávno+brzdy také.Klapku vduchové váhy též.Tak prosím raďte kritizujte čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba kv Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ja mam 98" a najeto nejak 168tis KM a taky to mam poctive..prvni byla znameho a pravidelne servisovana.. ted jak ji mam ja tak taky ale ne v autorizovanych servisech no... skoda jen že je to tak stare auto preci jen..pristi rok uz 11 let.. to to leti.. .. Nehces ji ? Tak zatí jsem domluvený jinak ale děkuji za nabídku Luba KV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Myslím,že cena je docela dobrá a jestli je po takovým servise,tak bych se toho asi nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba kv Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak firemní servis byl konán do 50 000 pak to bylo servisováno pravidelně jak rozvody tak olej a ostatní . "Má Octavie nese označení SLX " nevím co to znamená ale je tam toho až až mám také obavu z té elekroniky na Fáčku jsem si udělal co jsem potřeboval hold zub času je neůprosný "sviňa" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 SLX byl nejvyšší stupeň výbavy-klima,okna v elektrice atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba kv Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak zbytek budu muset ponechat na zítra mám zrakové čidla přilepeny na LCD již několik hodin a odmítají již dále komunikovat tak snad zítra zdar všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 To je zajmavý, já měl kdysi GLX oktu, kámoš měl uplně tu samou, stejny rok a i barvu vsechno, ale měl SLX a řeknu ti, že výbavu o proti mojí měl docela ošumnělou. já měl oproti němu navíc šíbr, vyhřívaný sedačky, on v tom klimu neměl atd, bylo toho víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) OTDi: To byly věci podlě mě za příplatek. Já mám slx a mám manuál klímu, sedačky bez výhřevu. edit: 1996 * LX: nárazníky lakované v barvě vozu, velkoplošné kryty kol, šedivé potahy sedadel z osvědčené tkaniny, výškově stavitelné sedadlo řidiče, stavitelný volant ve dvou osách, příprava pro rádio + 4 reproduktory, pylový filtr, zvuková signalizace zapnutých světel, posilovač řízení, airbag pro řidiče * GLX: navíc proti LX: luxusnější kryty kol, boční ochranné lišty, zrcátka lakovaná v barvě vozu, tónovaná skla, plyšové potahy sedadel (v modré, zelené, červené a šedé kombinaci), přední mlhovky, uzamykatelná schránka v přístrojové desce, dělená zadní sedadla v poměru 1/3 : 2/3, seřiditelné bederní opěrka řidiče, centrální zamykání, palubní počítač, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka * SLX: navíc proti GLX kola z lehkých slitin 15", luxusní plyšové potahy sedadel, elektrické ovládání předních i zadních oken, elektricky ovládané střešní okno, airbag pro řidiče a spolujezdce, ABS a EDS pro 1,8 20V a 1,9 TDI / 81 kW * na přání: klimatizace s mechanickým ovládáním, autorádio, vyhřívání předních sedadel, alarm, ABS, EDS… 1998 * GLX: navíc: Combi loketní opěrka mezi předními sedadly * SLX: navíc: loketní opěrka mezi předními sedadly, mechanické klimatizace * na přání: navíc: boční airbagy, příprava pro GSM telefon, elektronické klimatizace Climatronic... Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 OT: jen bych upozonil ze toto moc nepatri do sekce hospoda, ale do sekce OI> Ostatni kde se podobna temata vyskytuji...zde je predevsim pokec vecer bude presunuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 a já myslel, že v hospedě se může kecat o čem se chce a jak chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 (editace) OTDi: Dyť to máš fuk jestli to bude tady nebo tam ne? Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 OTDi: v hospode se keca ale kdyz koukens na obsah temat tak hospoda je proste hlavne o pokecu a vetsinou ne o vecech spojenejch s opravdovymi problemy o autech, tohle tema by melo bejt v ostatni jelikoz prave takovyhc je tam tuna a autor by si tak treba v tamtech tematech odpoved uz rovnou nasel, zbytecne pak dublujeme steny topicy zabiak:a kdyz je to fuk tak tu pak bude mrdnik a to doslova, zas nemusime mit v hospode bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 vittorio: To si mě blbě pochopil. Já to psal OTDi, že mu to může být fuk jestli je to tady nebo v sekci ostatní do které se to hodí víc. Že se nemusí zlobit. Já bych to tam taky přesunul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Taky by ses mohl po delší době pochlubit jak stařenka jezdí. Taky přeju mnoho dalších stotisíců kilometrů. Věřím, že Ti bude dobře a dlouho sloužit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) :)musíme se o ty naše milenky starat Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris9995 Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Ja by som ich dal tiež dole je to tak krajšie. len sa bojím že my tam ostane iný odtieň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spibe Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Nazdar páni. Ja sa tiež chystám na kúpu O1 1.8T combi od r.v. 99 a preto by ma zaujímalo, že či boli všetky motory rovnaké, alebo boli aj nejaké zmeny po určitom roku. Veľmo sa ešte v nich nevyznám, ale myslím, že niektoré mali označenie AGU a podobne. Taktiež som si všimol, že niektoré /ročníky si už nepamätám/ majú plynové lanko na škrtiacej klapke z prava a taktiež aj z ľava. Najviac by ma zaujímalo, že či sa dá pomocou diagnostiky, alebo VAG či ako sa to volá zistiť skutočný stav najazdených km. Nechcel by som predsa kúpiť auto zo 149.000km a skutočných 350.000km. Ďakujem za každú radu. Editováno: 4. leden 2009, autor: spibe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spibe Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 žiadne rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 u benzínů to nejde zjistit VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spibe Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 A ako sa to potom dá zistiť? - to by potom každý špekulant točil km. Keď si pozriem inzeráty tak väčšina aut má od 120.000km do 190.000km a popri tom už majú cez desať rokov. A u nafty sa to ako dá zistiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.