TomášT Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Za ty peníze ji ber všema deseti. Ale o ceně raději dál nesmlouvej. Kdyby ji trochu přeleštil +výbava +liťáky, tak by za ní 80 000Kč určitě dostal. A v bazaru by se za ty peníze dlouho neohřála-tomu věř. Ještě poznámka k té "strašné poruchovosti" versus 1,6 74Kw=skoro božstvo. Já teda nevím, ale strejda si koupil 1,6 74Kw-páč 55Kw byla pro něj "zdechlina"- musel mít přece lepší než já!!! - no a před vánoci mu pašla v pizdu převodovka DUU. V pizdu pak pašlo 16 000Kč za převodovku. Když jsem tam přijel mezi vánoci se svojí "zdechlinou" ale plně funkční a boje schopnou, tak trochu skřípal zubama :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) Ještě jednou dík všem za postřehy, už tlačím na kolegu, aby mi ji prodal co nejdřív Má k ní ještě střešní zahrádku a i čtyři zimní pneumatiky s diskama, tak mi to dá třeba za tu cenu taky Pak se ozvu, jestli se koupě zdaří Editováno: 3. Únor 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to hodně zdaru. myslim, že je to hoodně dobrá koupě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Za ty prachy bych ji koupil snad i já a když píšeš co všecko k ní máš, to je prostě k neodmítnutí. PS: máš uvedený, že seš od Brna tak se ukaž někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 za ty love super, mám stejnej motor, na závodění to není, ale na jízdy v klídku to stačí. motor držák, doporučuji a o ceně fakt už nesmlouvej, auta šli fakt dolu, ale zase je to auto, který hodnotu furt ještě má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Možná trochu mimo, ale ten nablejskanej hladkej volant mi říká, že 140000 je růžový sen.... Jinak za 60 rozumná koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Alibaba I: no viděl sem OI r. v. 97 se 170 t km a ten volant už se skoro drolil... a navíc není problém to hodit na VAG a podle podvozku toho taky hodně poznáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ok, beru. Soudím to podle vlastních zkušeností ze čtyř u nás doma užívanejch Oktávek. 98 -03 ; 150 -200 tis. Je možný, že někdo svírá volant a řadičku počertech pekelně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jak říkáš záleží na stylu jízdy a držení volantu. Já teda na mojí opotřebení nevidím-najeto 81 000Km. Jen na 12ti hodinách je poznat že ho dotyčný držel jednou rukou a druhou měl asi položenou na řadičce. Pak jsem viděl Octavii 1,6 55Kw z roku 1997 a ta měla hlavici řadící páky netknutou-možná jezdila po dálnici, ale možná ji taky někdo vyměnil Spíš bych to řekl tak, že každý člověk má jinak agrasívní pot a to udělá taky dost. Proto se některé skoro drolí a jiné jsou jako nové. Pokud ti k ní majitel dá ještě to co jsi psal, tak už o ceně vůbec nediskutuj. Velkorysejší cenu už mít nemůžeš. Sice Octy klesly ale toto auto má vyšší cenu než těch 60 000Kč. Kdyby k tomu přidal vše co má, tak by cena mohla být klidně 85 000-90 000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Na 11 lete auto za 60 tacu cena gut. Ono uz se daji normalne sehnat za tyhle prachy v bazarech, ale jsou to pekne zdechliny, takzvane na dojezdeni Tahle vypada dobre. Preji hodne zdaru a co nejmin problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ahoj cena dost zajímavá,tak něco zůstane na servis kdyby náhodou něco vypovědělo poslušnost.Vypadá zachovale . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 díval jsem se trochu detailně na ten volant, není tam měněnej airbag??bud to háže fotkou jinej odstín, nebo nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Toho kolegu znám léta a vím, že s tou Octávkou moc nejezdil, stála mu v garáži, jezdil s manželčiným autem. Říkal mi, že tu octávku kupoval od své známé, když měla najeto 80.000 Km a to v roce 2001, má k ní i servisní knížku, která byla pravidelně vyplňovaná, když ji kupoval, takže ty kilometry jsou fakt poctivý. Věděl bych, kdyby měl nehodu a i to, že třeba při nehodě mu vyletěl airbag, i když je fakt, že na té fotce má airbag jiný odstín. Na airbag se ho ale ještě zeptám. JInak mi ještě říkal, že loni měnil brzdový kotouče včetně destiček a má měněný u tří oken mechnismus otvírání oken, že tam je nějaká plastová packa, která se u prvních octávek láme a jak se okna nepoužívají, tak se ta packa při otevření okna ulomí. Na podzim 2008 dělal také technickou. Ještě bych se zeptal na VAG, stačí koupit tento kabel http://tuning.sbazar.cz/kabel-diagnostika-...v-o2155306.html na připojení? Notebook mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Přijde mi docela drahej.. Zde na foru se prodává kolem 500Kč.. i se SW, manualy atd.. Na O 1 stačí klasický KKL a vag do verze 4.xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Myslíš tenhle? Diagnostický kabel KKL-USB, OBD2, kompatibilní s VAG-COM http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58570 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 za ta prachy by jsem to vzal...jak pise pan streda..ehmmm teda dadacek staci ti KKL za 500kc a mas diag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) Odstín středu volantu je sice jiný, ale z určitého pohledu je takový barevný rozdíl u všech Okt co jsem viděl. Prostě je střed z trochu jiného materiálu. Editováno: 5. Únor 2009, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) Tak jsem se ptal na ten airbag a nikdy měněný nebyl, nikdy nevystřelil. Takže ten jiný odstín takový bude. Jinak jsem se domluvil už s kolegou na koupi v březnu za konečných 60 tis. se zahrádkou bez náhradních zimních pneumatik. Stejně je má na plecháčích a pneu jsou pět let starý, takže nic moc. Až ji koupím a naleštím, tak sem hodím lepší fotky. Dík všem za rady a postřehy. Editováno: 6. Únor 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak hodně štětí. myslím, že určitě neproloupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Nechci zakládat nové téma, tak to připíchnu semhle: Co říkáte na OI kombi, 1,9 TDi, 81 kW, naj. 140 000 km (2. majitel, oba znám, takže nejspíš poctivých), klima, rádio, tažné, atd. a cena kolem 165 000,-??? Nevím, jak moc to mám tlačit dolů, našel jsem na netu i levnější, ale nerad bych koupil "naleštěného vraka"! Předem díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 rok? a co je atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 rok? a co je atd... Rok 2001 a to atd. znamená, že kompletní výbavu budu vědět o víkendu, kdy se na ni jdu podívat, ale nebude to žádná kůže, ani "hlíny" nebo RS sedadla. Byl bych rád za climatronic. Došperkování asi bude na mě. Koupil jsem podobně i felicii (dráž než v bazaru, ale jistý původ a stav) a neměl jsem problém. Jde mi jen jestli ta cena přibližně odpovídá? Thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Iguka: rozhodně doporučuju koupit za ty prachy, počítej ale, že v létě začneš řešit malou nepříjemnost - klimu. Ale dá se všechno, taky jsem si to absolvoval na mé první O1/1997. Až vyřešíš tohle, pak ti určitě bude dlouho bez větších problémů sloužit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Co říkáte na OI kombi, 1,9 TDi, 81 kW, naj. 140 000 km .... Mrkni se na tipcars.com....Myslím, že by mohl jít s cenou klidně o 15-20tis. dolů, a bylo by to tak akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 k té připomínce k nablejskanýmu volantu-na své mám cc. 125 tis poctivých a volant začíná být nableskanej jak psí kulky, a to řídím jednou rukou :-)) takže tohle bych jako diagnozu ke km nebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.