Béda Čech Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tady jedno odvaznejsi neni moje ja jezdim jeste vic hele bedo sem si vsiml v tvojem podpisu ze mas Vigora,dobry stroj hlavne drzak sice vykon nic moc ale je nesmrtelny pracant Odvážnější? Těd jsi mě naštval dyť blbne na rovině... já se vydal po traktorový cestě a to celkem proti kopci Jinak video pěkný to jo... Jo motór mam.. Hondu SLR 650. parádni mašinka... tak výkon, není to vostrý enduro ale před tím jsem jezdil na tři a půle kejvačce a oproti ní jede hezky. Ještě dám do krapet větší rozetu a bude ok. K těm videu, těd už nic nenatočim pač je tu přes metr sněhu a to by nedopadlo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Haldex první generace o kterém se tu bavíme je bezvadná věc - o tom žádná, ovšem pokud má auto ESP, bez něho drobně pokulhává. Takto vybavené vozítko v rukách "mistra světa a přilehlého okolí" znamená že do zatáčky přijíždí FWD, v zatáčce se z toho stává dočasné AWD a to spoustu lidí lidí mírně řečeno znervózní. Po technické stránce je O1 celkem bezproblémové auto /přecijen GIV v jiném kabátě/ - s obvyklými problémy se musí počítat... Ad. blbnutí na sněhu to je zábava - já posledně blbnul na poli /neumyslně/ a málem jsem tam to auto nechal... opravdu to není traktor Editováno: 2. Březen 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Zdravim i ja tebe.Pokud je vazne v super stavu a chces jednickovou octu, tak nevahej...ale ja bych uz I nebral.Buď bych pár kaček přidal a koupil II nebo počkal a taky koupil auto o třídu výš. Před rokem jsem kupoval jedničkovou...stála o stovku víc než ta tvoje,2004,107 000km,výbava STYLE,antracit,na krásných 16"...fakt je to mazel pro toho kdo to umí ocenit,ale teď mě to krapec mrzí když si představím jaký auto bych si za stejnou cenu mohl pořídit teď.Mohl za to nástup face II a hlavně krize....ale stalo se a jsem s ní spokojenej!!!A ještě něco...jestli ti jde o klasickou 4x4.Já osobně HALDEXU moc nevěřím....je to jen občasně připojovanej zadek,pokud se nemýlím.Když ti to začne hrabat a pořád jedeš,tak ti sepne,ale jak někam zapadneš tak ti nepomůže ani svěcená.Ale rozhodně je lepší než klasická předokolka...pomůže ti aspoň někdy. Hodně štěstí při koupi !!!! kdyz nekam zapadnu se 4x4, tak mi to nepomuze? to je vtip? )) pomohlo mi to uz parkrat... snih, blato.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurre Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdravim i ja tebe.Pokud je vazne v super stavu a chces jednickovou octu, tak nevahej...ale ja bych uz I nebral.Buď bych pár kaček přidal a koupil II nebo počkal a taky koupil auto o třídu výš. Před rokem jsem kupoval jedničkovou...stála o stovku víc než ta tvoje,2004,107 000km,výbava STYLE,antracit,na krásných 16"...fakt je to mazel pro toho kdo to umí ocenit,ale teď mě to krapec mrzí když si představím jaký auto bych si za stejnou cenu mohl pořídit teď.Mohl za to nástup face II a hlavně krize....ale stalo se a jsem s ní spokojenej!!!A ještě něco...jestli ti jde o klasickou 4x4.Já osobně HALDEXU moc nevěřím....je to jen občasně připojovanej zadek,pokud se nemýlím.Když ti to začne hrabat a pořád jedeš,tak ti sepne,ale jak někam zapadneš tak ti nepomůže ani svěcená.Ale rozhodně je lepší než klasická předokolka...pomůže ti aspoň někdy. Hodně štěstí při koupi !!!! Bez zadku zapadneš daleko dřív,protože s 4x4 jedeš dokud ji nepoložíš na břicho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Bez zadku zapadneš daleko dřív,protože s 4x4 jedeš dokud ji nepoložíš na břicho... presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 svata pravda ikdyz i z toho se da obcas vysekat zalezi na cem a jak na tom lezis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 já se dnes škrabal do pěknýho hanku, no, druhá část se nepovedla, jaksi jsem auto utoopil v blatě :-) 20cm blata je jak v másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 já se dnes škrabal do pěknýho hanku, no, druhá část se nepovedla, jaksi jsem auto utoopil v blatě :-) 20cm blata je jak v másle no to jo, tam ti nepomuze asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurre Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tam bys musel mít asi trošku jiný gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 74 neni spatny motor, rozhodne lepsi jak benal 1,6tka... chipem si na realnych 130koni a kdyz das vtsriky z 96Kw tak jeste vice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak jen tak pro informaci, koupě octy se komplikuje, kolegovi se už do prodeje moc nechce, říkal, že si ji asi nechá. Přihodil jsem mu peníze na 65 tis., říkal, že si to ještě rozmyslí. Jestli to nevyjde, bude to škoda, těšil jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 U tohodle motoru určitě při případné koupi zaplatíš i Burseekovný. Taxi to připočitej do kupní ceny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ... 3 tisíce u tohodle auta .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) jo, s ekologickým poplatkem počítám, myslím, že i za 65 tis se ta octa vyplatí a je to stále dobrá cena, pač vím, od koho to kupuji, kolik má najeto, opravy apod. Editováno: 7. Březen 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No kolega si asi zjistil ceny a bude tě šroubovat Ale to auto má hodnotu tak 70 000Kč. Takže i 65 000Kč je pořád dobrá cena. A ekologická daň je 3000Kč-což mi proti 60 000 příjde jako pakatel. Jsem teď přijel s mojí domů. Táhnul jsem zas pět lidí, ale prázdnej kufr. V tomto vlhkém počasí se jí líbí. Tahá jako ďáblík. Měsíc stála a tak jsem počítal, že bude chcípnutá a ještě ke všemu plné auto...sem ty čtyři lidi dneska ani necítil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) To si nemyslím, že by mě chtěl šroubovat, spíš si to auto chce nechat. Neřekl, že se mu zdá málo peněz. Sám jsem mu ukazoval ceny na internetu kolem 60.000,- za jeho rok. Proto jsem mu sám přihodil 5 tis, aby se mu líp přemýšlelo, do 14 dnů mi řekne, jestli prodá. Taky jsem mu řekl, že mu víc už nedám, že je to můj strop. Jsem optimista a nakonec myslím, že ji prodá a ještě mi k ní přihodí ty zimní gumy na plecháčích , sice 5 let starý, ale na dojetí jako letní budou gut. Pak se ozvu jak jsem pořídil. Editováno: 9. Březen 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Takže dnes v práci s kolegou konečná dohoda na prodej za 65.000 + čtyři zimáky na plecháčích + zahrádka. Příští týden podpis kupní smlouvy, takže nic už tomu nebrání a octa bude moje Editováno: 9. Březen 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak pak hod vice fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jo jo tak se pak pochlub více fotkama. Jo a hodně šťastných Km bez nehod a poruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak jsem ji dneska koupil, přecházel jsem z Formana, takže pro mě jedním slovem PARÁDA. Až ji naleštím, tak jí založím vlastní vlákno. Ještě jednou dík všem za podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Gratuluji ke koupi a přeji mnoho spokojených kilometrů!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Gratulace :)skok z formana na octu to je jak z vetrone do concordu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak jsem ji dneska koupil, přecházel jsem z Formana, takže pro mě jedním slovem PARÁDA. Až ji naleštím, tak jí založím vlastní vlákno. Ještě jednou dík všem za podporu. :palec2: tak se pak pochlub nějakýma fotkama. A užíj si to nadšení z "nového" auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 tak jak dopadla koupě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin TDi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravím všechny.Tak jsem ji nakonec koupil.Hned druhý den jsem ji nechal načipovat,protože 74kw je fakt tragédie.Teď tam mám 96kw a je to úplně jiné kafe a jsem maximálně spokojený,4x4 nemá chybu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.