žralok Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Tý wole a koupím si ty svoje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 no mě to napadlo,ale nechtěl jsem to sem psát....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 To máš v pohodě. Já si do huby nevidím tak to sem napíšu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 To: zralok To jo, měl jsem si to aspoň už ojet klíčem, když už, ale byl jsem jakoby v "transu" (ani bych to mému mazlu neudělal). Kdyby aspoň už vzali celé auto (nebo ukradli rádio) a ne "hloupé" lišty. Jinak ceník ve Škodovce neznám. Každopádně až bude čas, hodím všechny lišty do jedné barvy, jak jednou ukazoval Cosby na jedné fotce, vypadalo to velice dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Jestli máš u havarijky spoluůčast 5 tisíc tak vem kladivo a bouchni do předních světel a pak se domluv v servisu. Teda napřed se domluv jestli by to udělali a pak teprve a budeš mít zaplacené lišty a světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 No lišty kolem celého auto vyjdou na cca 14000kč takže to je celkem pálka.Je fakt,že když ti vzali jen ty okenní tak to je na pytel. Ale já si myslel že 5% spoluúčast je u jakékoli škody a že to není omezeno min 5000kč.Měl jsem za to že když ti někdo udělá škodu třena za 20 000 tak ty se svou spoluúčastí 5% uhradíš 1000kč a zbytek pojišťovna.No očividně jsem se mýlil. Ale jak píše Žralok unáhlil se to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 (editace) Když je spoluúčast 1% tak je to 1000,- kč když 5% tak 5000,- kč a tak dál. Tak pak záleží jakou kdo má pojistku a jak se domluví v servisu a jde udělat i nemožné TOYÓTÁÁ !!! Editováno: 25. Květen 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.