Přejít na obsah

Co takhle sraz Západočeši


Doporučené příspěvky

Tak už jste umyli a nablískali svoje miláčky. Co si takhle dát nějakej sraz v Sokolově nebo Karlových Varech pro západočechy. Měli by jste chuť a čas? Vím že by bylo nejlepší sem prdnout nějaký datum a místo, ale jen sonduju jestli by se vůbec někomu chtělo. Tak piště a nevrhujte. Zatím závisláci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by bylo super. Rád tě tu uvidíme. Začínám o tomto fóru informovat hodně nováčků aby se připojili a popřípadě jeli v květnu na 4sraz. Tak další pište. Termín bych viděl na některý výkend a to asi Sobotu, kdyby se to nějak zvrhlo a zašli sme někam zakalit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ještě chvilinku vydržte. V sobotu mi kleklo auto. Začala mi blikat diagnostika motoru a jede to jako bych měl HTP jen na 3válce. V úterý jsem obědnanej do servisu, tak to nějak vyřeším a potom dáme dohromady pevný termín.

Super že se Vás tolik ozívá a doufám že i přijede.

Foto mojeho miláčka. :p

post-2-1144084948.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dorazil ze servisu a zjištěná zavada byla na zapalovací cívce k jedný ze svíček. Takže jsem zaplatil za kompletní diagnostiku, dolití kapaliny servořízení a výměnu cívky 1750,-. To si myslím že není zase až taková hrůza. Jsem spokojenej. Nejvíc se mi líbylo jak se všichni chodili dívat na auto a okukovali ho. Fakt dobrej pocit. Nejvíc obdivovali HendsFree co jsem si vyrobil přes autorádio na 8 reproduktorů. Tvrdili že na zvuk a přenos je lepší než origo co instalujou.

Foto vadnej kus zapalovací cívky

post-2-1144148011.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...