Pospi LEE Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Tak už jste umyli a nablískali svoje miláčky. Co si takhle dát nějakej sraz v Sokolově nebo Karlových Varech pro západočechy. Měli by jste chuť a čas? Vím že by bylo nejlepší sem prdnout nějaký datum a místo, ale jen sonduju jestli by se vůbec někomu chtělo. Tak piště a nevrhujte. Zatím závisláci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Sice jsem novacek tady ale urcite se rad zucastnim takze ja sem pro..... cas a datum??? prispusobim se vetsine ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne......... kdyz budu v cechach tak ze jasne tech par kilometru s jindrichovic prijedu taky!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 To by bylo super. Rád tě tu uvidíme. Začínám o tomto fóru informovat hodně nováčků aby se připojili a popřípadě jeli v květnu na 4sraz. Tak další pište. Termín bych viděl na některý výkend a to asi Sobotu, kdyby se to nějak zvrhlo a zašli sme někam zakalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Ja se taky pripojuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Kdyby to bylo nekde na chomutovsku, tak bych taky prijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Stačí napsat kdy a kde a určitě přijedu!Co se sejít u transmotelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 zalezy hlavne na datumu.... jestli nekdy uz ted...nebo az v lete...v kvetnu jsem v cechach skoro kazdej vikend... jasny ze s fabii....(ale az od kvetna, predtim neeeeeee) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 2 Pospi LEE: Tak jak a kde? Jsem k.o. jdu spát dobrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 no ja sem taky pro srazy v sokolove ci varech se domluvaji na tuning foru v sekci KV a t odocela casto, zrovna minulej vikend jeden byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 no ja sem taky prosrazy v sokolove ci varech se domluvaji na tuning foru v sekci KV a t odocela casto, zrovna minulej vikend jeden byl Jsem te videl minuly tyden nebo jeste dyl..na novaku...pekny hlavne kola,snizeny,vnitrek--hezky az na tu prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 uz je vse jak ma byt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 TAK to bych chtel videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Ahoj pridavam se!!! klidne pojedu!!!!! satci napsat kdy a kde!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 No uz nas je docela dost..ale chce to uz ujednat termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 jj termin by to chtelo aspon priblizny.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Tak ještě chvilinku vydržte. V sobotu mi kleklo auto. Začala mi blikat diagnostika motoru a jede to jako bych měl HTP jen na 3válce. V úterý jsem obědnanej do servisu, tak to nějak vyřeším a potom dáme dohromady pevný termín. Super že se Vás tolik ozívá a doufám že i přijede. Foto mojeho miláčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 no tak jen se bojim aby termin nebyl 15.4. pac to jsem jeste v liberci .... tak dufam ze to nejak vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 a taky 5.5 to jsem ja na mimonskejch valkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Takže chlapi. Viděl bych to na 8.4.2006 a nebo 22.4.2006. Jsou to soboty. Zítra Vám napíšu víc podle toho jak dopadnu v servisu. Kdyžtak nahoďte čas srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 a co tak 15.4....to by se hodilo me...ale bez fabulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 no tak ja jsem pro oba terminy... casek?? nevim nekdy odpoledne nebo dopoledne??? no uvidime jak se vyjadri ostatni ja bych byl pro odpoledni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 a co tak 15.4....to by se hodilo me...ale bez fabulky... a co lupo???? to taky jeste neni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 no ja pojedu do So cca tak za 3 tydny mozna 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak jsem dorazil ze servisu a zjištěná zavada byla na zapalovací cívce k jedný ze svíček. Takže jsem zaplatil za kompletní diagnostiku, dolití kapaliny servořízení a výměnu cívky 1750,-. To si myslím že není zase až taková hrůza. Jsem spokojenej. Nejvíc se mi líbylo jak se všichni chodili dívat na auto a okukovali ho. Fakt dobrej pocit. Nejvíc obdivovali HendsFree co jsem si vyrobil přes autorádio na 8 reproduktorů. Tvrdili že na zvuk a přenos je lepší než origo co instalujou. Foto vadnej kus zapalovací cívky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.