Jump to content

Nefunguje klimatizace Climatic

azaziel
 Share

Recommended Posts

Ahojte mám taký problémik, climatic na mojej OII sa nezapne vždy. Otáčky sa zvýšia, ventilátor fúka , ale nechladí. Bol som v servise - doplnili náplň a minule počas jazdy ako krásne klíma chladila zrazu prestala. Vypol som zapol a zase chladila a bez problémov. Včera som pustil klímu v meste a nič 20 minut ani trochu chladu. NEVIE NIEKTO PORADIŤ V ČOM MOŽE BYŤ PROBLÉM ?Chyby po pripojení nevypisuje a som už krapet v koncoch. Díky za postrehy a rady.

Ahoj.

Problémy ktoré sa nevyskytujú pravidelne sa identifikujú dosť ťažko. Možno by si to mohol skúsiť diagnostikovať keď to nefunguje. Na základe toho čo píšeš sa dá odporučiť pár tipov. Ja by som to konkrétne podľa toho čo píšeš videl na čerpadlo klimatizácie, resp. na tú magnetickú spojku čerpadla. Ak chladí tak je zopnuté ak nie tak zopnuté nieje. Po vypnutí a zapnutí to zase zopne. Ďalej to môže byť niečo na ceste, spínacie relátko, vedenie a konieckoncov aj riadiaca jednotka climaticu.

Já mám podobnej problém.Klimatronic jde a zníčeho nic přestane-opět začne.Už jsem z toho ůplně neštastnej,vubec nevím co stím-:( A to už jsem měnil kompresor ,nápln je ok a VAG také nic neukazuje????

Ahojte, posledni dobou mi prijde, ze mi climatic chladi pri plnem vykonu mene, nez by bylo zdravo. Rozhodne ale chaldi. Je to jen treba ubytkem media, nebo muze byt taky neco s kompresorem? V diagnostice zadne chybky nejsou. Diky

• 3 weeks later...
  • 9 months later...

Tak sem poprvé po zimě zapnul manuální klimu na OII 1,6MPi a zjistil jsem,že NIC.. Ani kompresor nenaskočil,prostě nic,jen svítí na panelu ovládání topení kontorolka,že je AC "zaplá". Nějaké rady co si můžu sám zkontrolovat, než bych to musel odvézt do servisu?? Díky moc!! Jinak větrání normálně funguje.. a tady na fóru sem nic nenašel :(

• 4 weeks later...

Tak sem poprvé po zimě zapnul manuální klimu na OII 1,6MPi a zjistil jsem,že NIC.. Ani kompresor nenaskočil,prostě nic,jen svítí na panelu ovládání topení kontorolka,že je AC "zaplá". Nějaké rady co si můžu sám zkontrolovat, než bych to musel odvézt do servisu?? Díky moc!! Jinak větrání normálně funguje.. a tady na fóru sem nic nenašel :(

Ahoj,

zapnul jsi větrák? Bez větráku AC nefunguje lol

• 3 years later...

Ahojte chcel by som Vas skusenejsich poprosit o akukolvek radu/skusenost auto som kupoval v zime a ked som vtedy klimu skusal tak sa mi zdalo ze je vsetko OK.  No teraz mam problem ked klimu zapnem tak necitim rozdiel  vo fukani chladneho vzduchu.  Dnes som dal klimu naplnit odcerpali mi o,3 l chladiacej zmasi a doplnili ale rozdiel som nepocitil. jedna sa o obycajnu klimatizaciu v Octavi 2 FL 2010