Červenec 23, 200916 r Nevím jestli to vůbec vyšlo. Mám jen Jak na to Octavia I, i když jsem majitelem II
Červenec 23, 200916 r Kupoval jsem ji vloni na vánoce v Globusu za 399, bral jsem poslední z regálu, je k sehnání zde.
Červenec 24, 200916 r Autor Asi jste mě špatrně pochopily.Myslel jsem elektronickou podobu.Že jde koupit vím.
Březen 13, 201015 r Dival jsem se do dilenske prirucky pro O2 (1.9 TDI, PD) ale je pouze pro kod motoru BJB. Da se nekde stahnout take pro kod motoru BXE? Diky.
Březen 16, 201015 r tak to by me taky zajimalo, poslednich par let uz se delaj jen BXE motory a snad nekde v servisu maj k tomu DP jinak taky by me celkem zajimalo jaky je rozdil v konstrukci medzi BXE a starsim typem motoru BJB u 1.9TDI? pokud vim tak zdvihovy objem maj uplne stejny prej se tam upravovali mazaci kanaly v bloku a asi i v hlave ale nikdo mi to nevi presne rict jake jsou zmeny kvuli cemu se menilo oznaceni motoru na typ BXE, nevi nahodou nekdo k jakym zmenam doslo? Upraveno Březen 16, 201015 r od paldous
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.