Royce Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 jo tak to máš.. takže tam to jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmeno Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Zdravím, na Fabii I u dveří řidiče by potřeboval údržbu dveřní spínač (co rozvěcí světlo v kabině) - jednou svítí, 5x se nerozsvítí - otázka - mohu ho nějak poštělovat (jako dříve velký vypínač u starých aut) nebo je to nějaké titěrná věcička a je snadnější ji vymněnit? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 vadnej mikrospínač, http://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrospinac-zamku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Pánové,kdyby byl vadný mikrospínač,neblbl by i zámek? Nemůže to být prostě jen kabeláží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Tak to víš, že může projít i kabeláž, ale nemusí blbnout i zámek Taky jsem si jednou myslel, že mám vadnej zámek, tak jsem si pučil jinej bylo to ok, tak jsem schválně zkusil na puvodnim vyměnit mikrospínač a bylo to ok. Hlavně kdyby měl blbej zámek a pokud má centrál, tak by mu to nezamikalo asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Tak nepíše jestli má centrál. Já bych prošel svorkovnice konektorů na sloupku dveří. Jestli mu tam nezateklo. Ale taky jsem měnil už i ten mikrospinač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 já měl špatný mikrospínač a normálně jsem zamkl, ale nesvítilo stropní a nešel mi zvuk při zapomenutých zapnutých světlech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 přesně zamkneš normálně ale nesvítí ti stropní světlo, za to většinou může mikrospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Je možné Ze mi nefunguje dojezd oken po zamčeni auta? A nejde ani na klíči sTáhnout když držím tlačítko na odemknuti auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Na klíči nejde To je normální. Ale pokud zasuneš klíč do zámku dveří, otočíš klíčem v zámku a podržíš tak okna sjedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Jo to vím, to šlo už na te první Fabii, ale takhle na dálce to nejde? Na služební Fabii II to jde z dálky právě taky, a je tam i dojezd oken, dá se to nějak dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmeno Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 přesně zamkneš normálně ale nesvítí ti stropní světlo, za to většinou může mikrospínač Díky - centrál funguje, po otevření dveří u řidiče jednou světlo svítí, jendou (spíše vícekrát) nesvítí - při otevření ostatních dveří světlo funguje, jak má. Nechám to při prohlídce v servisu zkontrolovat/vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Jo to vím, to šlo už na te první Fabii, ale takhle na dálce to nejde? Na služební Fabii II to jde z dálky právě taky, a je tam i dojezd oken, dá se to nějak dodělat? N a Fabii II to funguje až od faceliftu a to od KT 13/2011. NA jedničkové Fab lze upravit přepsáním EPROM, ale na tvé Fab , která je 2006 tedy Fab I po faceliftu NELZE dodělat. Vše je tu na foru již mnohokrát popsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Na F1 po faceliftu to také lze, avšak ne přepisováním eeprom, ale výměnou HW a spousty kabeláže, moje Fabie MR07 to umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Jak moc spousty kabeláže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 komplet dveřní kabeláž, něco "málo" v interiéru a hlavně nové ŘJ ve dveřích na motory stahování oken. Já dodělával i el. zrcátka a pár ostatních blbin (boarding spots, zatmavovací zrcátka, podsvětlené kličky) tak tý kabeláže bylo trochu víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Díky - centrál funguje, po otevření dveří u řidiče jednou světlo svítí, jendou (spíše vícekrát) nesvítí - při otevření ostatních dveří světlo funguje, jak má. Nechám to při prohlídce v servisu zkontrolovat/vyměnit. No bacha.. v servisu ti vymění celý zámek, +- 3000Kč... tobě stačí vyměnit mikrospínač.. ten koupíš asi za 40Kč a vyměníš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Zvládneš to vyměnit i sám pokud jsi zručnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Zdravím tak jsem dnes domontoval k origo centrálu na FI sadu DO z origo příslušenství BKA 400001A. Po kompletaci ale dálka nefunguje nemusí se to nakodovat? Zapojené to je podle origo návodu. Vše funguje bez problemu jen dálka nejde. Klíčem to zamyká včechny dveře normálně. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 No to není zrovna nejlepší volba A ty k tomu nemáš návod jak přizpůsobit nebo resynchronizovat ovladač? Kdysi jsem to sem na forum dával naskenované http://forum.skodahome.cz/topic/113647-dalkove-ovladani-origo-prislusenstvi-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 kačer: a máš komfortku 433E bez té to ani nepůjde, jinak to nastavíš třeba přez VAG otázka 2 minut já to dělal asi před 3 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Davco asi nevíš o čem se tu mluví. Pokud Kačer namontoval sadu DO z origo příslušenství Škoda tak to nemá s komfortkou nic společného Je to prostě zařízení navíc. Přes VAG nepřizpůsobí. Ano daleko lepší je vyměnit komfortku za 433E a přídat origo dálkové ovladače v klíči Třeba vystřelováky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 No to není zrovna nejlepší volba A ty k tomu nemáš návod jak přizpůsobit nebo resynchronizovat ovladač? Kdysi jsem to sem na forum dával naskenované http://forum.skodahome.cz/topic/113647-dalkove-ovladani-origo-prislusenstvi-skoda/ Jo mám ten návod ale stejně to nereaguje. Už jsem to zkoušel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Aha a já si do teď myslel, že i když chco DO tak musím mít tu 433E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 433C nebo E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.