Tomáš.N1 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Právě že nemám kamera je odpojená a furt to tam je a nejde nic ! ani reset cd a ani manuálně vypnout ale prohledám to tu děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 V 1. 3. 2018 na 18:07, Tomáš.N1 napsal: Dobrý den, potřeboval bych pomoc s 2 DIN 7 palcový auto DVD přehrávačem. chtěl bych Vás poprosit o radu, mam už nějaký čas autonavigaci viz. první obrazek, teď jsem si koupil couvací kameru ve světle SPZ a po zapojení se mi nechce přepnout na radio a zůstalo mi tam "žádný video vstup" a i když je kamera odpojena, reset nepomáhá a ani nejde manuálně vypnout. Jedině když zapnu klíček, tak se na okamžik ukáže rádio a hned se přepne na viz. obrázek. Mám škodu octávia 2 r.v 2005 Předem děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš.N1 Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Dobrý den, to Vás nepotěším je vypálené. Musí se vyměnit tato základní deska. Ale musí ji poslat čínan. Popřípadě pošlete číslo a já zavolám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 doporucite nejake spolehlive autoradio do O2 predface ?staci kdyz bude umet prehravat z flashdiskunebo karty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.