Publikováno Duben 4, 200619 r zdravim! nedělá to nějaká firma?že by mně tam přidali další rychlost? nebo nejde tam nějak napasovat převodovka ze 4x4? mam octavii 1,9 TDI 66kw a na dalnici mně to stve ze to tak zbytecne pretácím (treba pri 160ti tacho bych klidne vrznul dalsi rychlost a pohoda...)
Duben 5, 200619 r de to,ale ted si nezpomenu co to dělá za firmu,prej ani nevyndavaj převodovku z auta a myslim,že za to schtěli kolem 30
Duben 5, 200619 r de to,ale ted si nezpomenu co to dělá za firmu,prej ani nevyndavaj převodovku z auta a myslim,že za to schtěli kolem 30 Tak to je teda poradny ranec penez,na to bych se vykaslal:-)
Duben 5, 200619 r Killingmane,ty máš TDi 66 4×4 jako já?? ma poradnejsi motor 1.8T 150KW , 66KW NENE TO TEDA NE
Duben 6, 200619 r Autor aby ses nepokakal.TDi 66 s chipem,tryskami jede gooot a kde a za kolik si cipoval? a trysky, povez mne neco onich, co je to za upravu? (sem v techle motorech lama..)
Duben 6, 200619 r Killingmane,ty máš TDi 66 4×4 jako já?? Jasne ze ne, 1.8T, ale delaj prevodovky i pro ne :-) Stve me jak to pretacim, ve 150ti mam 4000 ot, hodim tam sestku z TDi, 150km/hod - 3200ot - omezovac na 6500ot a kroutak s vykonem na to aby to utahnul tam snad bude :-)))
Duben 6, 200619 r Pro kubajze-čti dieselpowerforum.Chip mi dělal kolega,trysky sám. Killingmane,cena je i na převodovky 4×4?? Jinak okolo 20.000 vyjde orig.převodovka+poloosy+spojka+startér z PD-6.kvalt
Duben 6, 200619 r Pro kubajze-čti dieselpowerforum.Chip mi dělal kolega,trysky sám.Killingmane,cena je i na převodovky 4×4?? Jinak okolo 20.000 vyjde orig.převodovka+poloosy+spojka+startér z PD-6.kvalt Jo, cena je shodná jak na 4x4, tak i na dvoukolák :-))) Oni tam pouze dodělaj šestku a změní pětku - pokud beru tu základní úpravu, ani nevyndávaj převodovku z auta, prostě dodělaj o kolečko navíc... Převodovka šestikvalt za 20ku? Hm, to je asi cena nějak boková a zadní bo ze škodovky to vychází na dvě kila :-))
Duben 17, 200619 r Ahoj kluci mám prosbu dokázal by někdo změřit na RSu ty to rozměry na převodovce ..... od příruby motoru s převodovkou k vnější a vnitřní přirubě kloubového hřidele...moc by jste mi tím pomohli.....mám 6 ti kvalt z leona a laboruju s polosama..nevím jestli má šestikvalt stejný proporce jako 5ti kvalt.. byl bych moc vděčnej...Předem moc dík Ciky
Duben 17, 200619 r O dodatečné montáži šestikvaltu do původní skříně byl článek vloni asi na podzim ve Světě motorů. Pokud si trochu pohledáte najdete to určitě ve starších příspěvcích . Tam to bylo bez demontáže převodovky z vozu a v jednom dnu u vás. Pokud si dobře vzpomínám tak ale cena byla asi ještě vyšší než tady uvádíte.
Duben 17, 200619 r Našel jsem to ve starší diskusi: Ve světě motorů 43/2005 v článku "O stupeň lepší"je popsaná dodatečná montáž šestého převodového stupně do převodovky 02A a 02J Provádí na počkání cca 4 hodiny u Vás firma Eurotuning. Cena cca 25 900,- bez DPH plus práce.
Květen 13, 200619 r Mám jeden dotaz - šla by 6 kvalt z 96kw TDI PD do 81kw TDI - nebo 4x4 používá jinou (co do montáže převodovku) asi kvůli zadku ano?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.