Publikováno Srpen 3, 200916 r Zdravím Vás!! Nedávno, asi před měsícem jsem vstoupil mezi Vás Octaváky a později i na tohle fórum...Fotky tu nadělím později, ale teď k věci... Podařila se mi koupit Octu v takovém interiéru v dekoru dřeva ale teď mě zajímá, jestli to majitel předemnou koupil a dodělal, nebo byly nějaké verze za příplatek přímo s takovým interiérem...
Srpen 6, 200916 r Já mám také v interiéru imitaci dřeva, středový panel, výdechy větrání.. Ale je to originál Škoda, r.v. 1997. Vypadá to trochu jinak než u tebe, kdyžtak přihodím foto.
Srpen 6, 200916 r Autor Já mám také v interiéru imitaci dřeva, středový panel, výdechy větrání.. Ale je to originál Škoda, r.v. 1997. Vypadá to trochu jinak než u tebe, kdyžtak přihodím foto. Jasně přihoď budu jen rád...A máš jistotu že je to ze Škody? Jsi prvním majitelem?
Srpen 6, 200916 r Tohle je foto z meho vozu a je to original skoda. jinej dekor dreva palubky od skodovky neni.
Srpen 6, 200916 r Jasně přihoď budu jen rád...A máš jistotu že je to ze Škody? Jsi prvním majitelem? Určitě je to originál od Škodovky, jsem první majitel:)
Srpen 6, 200916 r Autor Určitě je to originál od Škodovky, jsem první majitel:) Aha tak paráda :-) Díky moc za info...V mém případě to úplně 100%ní není, protože se takové fólie i prodávají, ale alespoň jsem se k těm 100%tům přiblížil :-)
Srpen 7, 200916 r Existuje to aj ako orig.príslušenstvo. (Mám to doma (verzia Climatronic)ak by mal niekto záujem).
Srpen 14, 200916 r Existuje to aj ako orig.príslušenstvo.(Mám to doma (verzia Climatronic)ak by mal niekto záujem). ja by som to od teba bral hned ale potrebujem na manualnu klimu
Srpen 18, 200916 r Existuje to aj ako orig.príslušenstvo.(Mám to doma (verzia Climatronic)ak by mal niekto záujem). Ahoj,měl bych zájem jen o dekor pro popelník.Nemůžeš prodat zvlášť?Díky předem za odpověď.Nebo kdo by mi jej prodal prosím.
Srpen 21, 200916 r Za všech nej? No mě trošku ruší ta nesourodost ovládání vyhřívání skla a asi alarmu. Jo a ten drátek k GPS taky....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.