Miha77 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Při koupení kol vám vystaví Typový List na Daná kola viz obrázek, s tím musíte na STK za technikem K a na vlastní žádost vystaví papír jako při dodělání závěsu a zároveň potvrdí list od prodejce a stimahle papírama a s německým TUV Automotive na policajty a je hotovo + velkej TP. doc1.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Zapsali ti do TP konkrétní značku typ kol, nebo jen rozměr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Miha77 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Zapsali jen rozměr kol a pneumatik jak je to na papíře, ale prej bude lepší když budu vozit typovej list aspoň v kopii s sebou a nejlépe k tomu i něm TUV, takže si dělám spoc.desky do auta, kde budu vozit kopie všech povolení a typovejch listů a doufám že bude vše v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 No jestli ti zapsali jen rozměry a ne přesný typ kola, tak je to cesta k tomu, aby si i ostatní, kteří mají stejné rozměry, ale kola která nejsou přes Alcar, mohli toto zapsat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ja objednal kola na sve auto, coz je OI 2003 a typopvy list mi prisel tento. Vazne jelita a jeste bez razitka a podpisu prodejce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Ja objednal kola na sve auto, coz je OI 2003 a typopvy list mi prisel tento. Vazne jelita a jeste bez razitka a podpisu prodejce!!! Tak to je hustý.Co to bylo za obchod?Jestli nepochodíš u prodejce s opravou údajů,brnkni přímo do Alcaru.Jednal jsem s nimi,a perfektní přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Cau, trosku mimo mísu, ale nechci zakládat nový téma kvůli takový blbosti. Mam O1 ted na plecháčích a budu dávat 6,5 16" Spider, potřebuju jiný šrouby nebo budou stačit ty co tam jsou, popř. jak maj bejt dlouhý? Dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Plechy i koncernová alu kola jedny šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Plechy i koncernová alu kola jedny šrouby. Díky pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Plechy i koncernová alu kola jedny šrouby. Díky pane. Není zač pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ja objednal kola na sve auto, coz je OI 2003 a typopvy list mi prisel tento. Vazne jelita a jeste bez razitka a podpisu prodejce!!! co plašíš,16ky máš v techničáku zapsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ja objednal kola na sve auto, coz je OI 2003 a typopvy list mi prisel tento. Vazne jelita a jeste bez razitka a podpisu prodejce!!! co plašíš,16ky máš v techničáku zapsaný Ale Davon objednal kola na OI rv2003 a došel mu typový list na OII rv2004-06 rozteč 5x112... jinak máš pravdu 16ky jsou zapsaný, takže ten papír je zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ja objednal kola na sve auto, coz je OI 2003 a typopvy list mi prisel tento. Vazne jelita a jeste bez razitka a podpisu prodejce!!! co plašíš,16ky máš v techničáku zapsaný Ale Davon objednal kola na OI rv2003 a došel mu typový list na OII rv2004-06 rozteč 5x112... jinak máš pravdu 16ky jsou zapsaný, takže ten papír je zbytečný... Ty 16tky jsou v techničáku napsaný u každé Okty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 16" mam zapsany v TP, ale 6,5Jx16 ET 42 a toto jsou 7xJx16 ET 35 tak to tam chci nechat zapsat, vite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Je ten "K" technik na každé STK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Miha77 Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Je ten "K" technik na každé STK ? Tuším že je na každym STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Je ten "K" technik na každé STK ? Pokud STK dělá jeté vozy dovezené ze zahraničí,musí mít technika "K". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ahoj kluci tak já teda 16" nemám a to mám slušnou motorizaci..no ale k věci včera jsem z důvodu změny trvalého bydliště ze středočeského kraje z5 do Prahy byl pro nový značky a jen tak jsem se zeptal u okýnka mistra (byl to debil arogantní, kterýmu jsem pak venku málem rozbil hubu jak to vyprávěl kolegům na cigáru) samože slušně a to :"prosím Vás koupil jsem si 16" kola mám k nim TUV poradíte a on , že ho to nezajímá a že to mi nikdo nezapíše...odešel tak jsem mu po kolegyni vyřídil ať kouká zlepšit své chování k lidem , kteří jsou slušní...nic éně jsem si zašel vedle na STK, kde má kancl technik z magistrátu..čekal mě šok seděl tam takovej dědek no spíš vypadal jako bezdomovec a tak se ho opět ptám prosím Vás..atd a on odpověděl hmmm to Vám nikdo nezapíše to musíte volat do Boleslavi no tam na to jak se to jmenuje pak z něj vypadlo, že do nějaký homologační kanceláře..no moc toho nevěděl tak jsem mu řekl, že si to zjistím jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ahoj kluci tak já teda 16" nemám a to mám slušnou motorizaci..no ale k věci včera jsem z důvodu změny trvalého bydliště ze středočeského kraje z5 do Prahy byl pro nový značky a jen tak jsem se zeptal u okýnka mistra (byl to debil arogantní, kterýmu jsem pak venku málem rozbil hubu jak to vyprávěl kolegům na cigáru) samože slušně a to :"prosím Vás koupil jsem si 16" kola mám k nim TUV poradíte a on , že ho to nezajímá a že to mi nikdo nezapíše...odešel tak jsem mu po kolegyni vyřídil ať kouká zlepšit své chování k lidem , kteří jsou slušní...nic éně jsem si zašel vedle na STK, kde má kancl technik z magistrátu..čekal mě šok seděl tam takovej dědek no spíš vypadal jako bezdomovec a tak se ho opět ptám prosím Vás..atd a on odpověděl hmmm to Vám nikdo nezapíše to musíte volat do Boleslavi no tam na to jak se to jmenuje pak z něj vypadlo, že do nějaký homologační kanceláře..no moc toho nevěděl tak jsem mu řekl, že si to zjistím jinde Honzíku nenech se otrávit úředním šimlem. V klidném tónu se ho zeptej jak dlouho tam pracuje a jestli se mu zdá jeho místo natolik jisté a teplé a že pokud ano,rád mu ukážeš opak jestli je to jeho přáním - pak jen sleduj reakci, řek bych že každej úřada většinou po velmi klidně pronesené větě takovýho rázu silně znervozňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Hele a, když si teda necháš zapsat do TP ty 16ky tak pak nemůžeš mít na zimu 15ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Hele a, když si teda necháš zapsat do TP ty 16ky tak pak nemůžeš mít na zimu 15ky? proč bys nemohl...zapisuješ si navic dalši alternativu na čem auto muže jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Aha tak to je paráda, to jsem nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 hoši a jaká je cena potvrzení toho typového listu po mě chtěj 500,- kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 hoši a jaká je cena potvrzení toho typového listu po mě chtěj 500,- kč A kdo to po Tobě chce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 na technický ,ten technik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.