holy Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 plánuju ty zprávy nahrát do notesa, tak si to pak dám na web... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Kluci, v planu je to na dnesek od 19:30, tak koukejte... Ja na tom nemakal, je to mimo muj okres, delal to kolega... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tak mám asi doma blbý vlny....ale nic sem neviděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Zase nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Raději je pourgujte s tou reportáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Zase nic, že by KACHNA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Kachna rozhodně ne...Dnes mi volal redaktor z Novy, že to daj...ale obsah přizpůsobujou aktuálnímu dění...prý snad do konce týdne...ale nevím kterýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 hlavní, že ťo aspoň upřesnili :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Střih, klapka a ve výsledku budeš špatnej ty, že si dovoluješ auto nabourat a prodat ho dál Nevím co je za aktuální dění.. v tomto ohledu vládaneplánuje žádné změny.. leda že by třebas čekaly vyjádžření ministerstva dopravy.. aby jim řeklo to co už 2x předtím do reportáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Kluci jedni ušatí z Novy.. neštvěte mě a dejte to tam!! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 21. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 (editace) Střih, klapka a ve výsledku budeš špatnej ty, že si dovoluješ auto nabourat a prodat ho dál Nevím co je za aktuální dění.. v tomto ohledu vládaneplánuje žádné změny.. leda že by třebas čekaly vyjádžření ministerstva dopravy.. aby jim řeklo to co už 2x předtím do reportáží Já špatnej nebudu...za prvý jsem nenaboural, ale byl nabourán, a za druhý...auto bylo v lesaingu, takže majitel byla leasingovka, já jen nájemce, tzn že havarované auto prodala leasingovka, nikoli já. Myslel jsem to tak, že skladbu příspěvků a reportáží do večerních novin , nova přizpůsobuje aktuálnímu dění ve společnosti (nemyslím tím společnost nova). Takže i když to naplánujou a deset minut před zprávama někde vykolejí letadlo, tak obsah zpráv aktuálně přizpůsobí...dají přímej vstup a vyřadí něco jinýho. Jinak Ministerstvo dopravy dává od takových věcí ruce pryč... Ale nebojte...něco se děje, zatím neřeknu co, ale celá věc rozhodně nespí. Editováno: 21. Srpen 2009, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Jen aby programový ředitel NOVA TV nebyl náhodou majitelem daného autobazaru .... Tak to by byla neskutečná shoda náhod! Nícméně jsem se na novácký zprávy dlouho nedíval a toto je mi důvodem to zatím změnit. Jsem zvědav, jak to podají. Jo a jinak jsou pro nás opravdu přínosnější zprávy o věčném handrkování Rátha s Bendlem, o Topolánkových podivných dovolených a že nějaká praštěná ženská nepoznala za 9 měsíců že je těhotná..... Kdyby spíš ukázali co se v těch bazarech nabízí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Jestli oni na ty Nove necekaj, az to nekdo koupi a pak to novopecenemu majiteli sdeli jako sladke tajemstvi a natoci s nim exkluzivni reportaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Je to hnusne,ale je to tak... Takovych nebouranych a aut se serviskou jezdi spousta, bohuzel...lidi to kupuji a sami nevi co kupuji,kolikrat to opravdu nejde jen po prohlidce okem poznat...museli by sundat treba plasty sloupku atd aby neco poznali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Jj, šikovný ruce a kyt udělají skoro zázraky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 promazáno a držte se tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 tak jak to vypadá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Tak to tam za chvilku bude, tak do 5minut! Na Nově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Bravo,pochvala za odvahu a vytrvalosť!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 (editace) tak reportáž dobrá.... a teď co ? teda bude to řešit PČR ???? každopádně aby po tobě nešel bazar :-( Editováno: 30. Srpen 2009, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Fakt to tam bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Už to tam bylo, zítra to snad bude v archivu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 jj viděl jsem to...jsou to ha**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 a z Holyho je mediální hvězda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Taktez jsem to videl... je to svinarna, ale bohuzel dokud se to nebude poradne trestat, tak se to bude dit dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.