Neználek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Planuji uspořádat pracovní sraz v Bohumíně u garáže TDIfuna spojený s možností nechat si změřit výkon svého milačka na válcové brzdě. Ať víme kolik tam těch koníků vlastně máme. Je jasné že pokud nás bude brzdit více tak nám TDIfun udělá i cenu,a ti kteří uvažují o zvednutí výkonu se tam můžou dozvědět jak na to jit a co pro to vlastně udělat .Termin je předběžně dohodnut na 19.9 v 9hodin ,bude upřesněno který termín má TDIfun volno.Plácek tam je akorát pro několik asi 40 krásných Škodovek. Tak se na vás těším že se sejdeme tak jako vždy. A taky jsem se dozvěděl že TDI funovy přijde pomoc TDIpower to je majitel zeleného Golfu ktery má něco přes 250koníku tak panové přijděte ať se něco dozvíte od těch nejpovolanějších :palec2: Tak termín je na 100% dohodnut na 19.9.v 9 hodin Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Míro, oba dva dny můžu,tak se určo stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Kucí nebýt to 300km tak jsem tam jak na koni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 No tak, přijede ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ještě bych moch já děcka. uvidíme. ale nechci mu tím mojím výkonem tu brzdu urvat ze země z hmoždinek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 19.9. by to mohlo klapnout Ale výkon si raději měřit nenechám, ještě by byla nějaká ostuda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Zeptám se asi hloupě,ale na kolik takové měření výkonu přijde? Mám sice v papírech jen 47kw,ale skutečnost by mě celkem zajímala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Cena bude určitě stanovena podle toho kolik nás na to měření bude je jisté že čím více tím lépe. ,TDI fun určitě písne cenu a při kolika lidech dá slevu a na kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Mohu taky přijed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Jasně Tondo, přijeď ať je nás ČERVENÝCH vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 .hlasim že dorazím taky mám to cca 1500m. chci vidět woodaka jak si kupil new díly BREMBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 (editace) hmm, jestli nepůjdu do roboty tak se stavím Editováno: 5. Září 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 No, to si mě nasral to jako s fabkou tam budu sam? Zdendo přijeď, to dáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ares.rs Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak to bych taky přifičel - vše co má v názvu TDi to je pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) Jen přifič, zase budeš jako ryba ve vodě ares.rs: Kdyz tak se ozvi, dorazime spolu. Editováno: 9. Září 2009, autor: Kapros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Jak s tou cenou chlapi,neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Neználku, sakra chlape....to je zase víkend, který pracuju . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Sakra mám první denní jinak bych se taky přišel na Vás kuknout kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 No vědět kolik by chtěl za chip mýho FRS, tak bych se tam stavil, ale nechci být uplně na dně, tak zatím nic neslibuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 14. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Tak dnes jsem se dozvěděl poslední novinky od TDIfuna a protože do srazu je už jen 6 dní tak vás s nima seznámím ,pánové nastražte uši a protřete zrak .Normální měření na brzdě stojí 1200Kč TDI fun dal cenu při srazu na 799Kč tak že sleva je 401Kč,ale pokud se nás sejde při měření více jak 10 aut tak cena bude jen 599Kč :palec2: a to je o 601Kč méně než normálně .Tak to proberte kolik kiláků za těch 601 kč ujedete .A uřčitě bude přitomen i INDY tak že se mužete poptat na to co vás a vaše miláčky trápí,ale nebude přítomen TDIpower pro pracovní zaneprázdnění .A zněřit si můžete nechat i benziny ať se přesvědčíte kolik tam těch koníků máte Pánové tak přijeďte v hojném počtu ke GARÁžÍM TDI v Bohumíně kávičku nám kluci nechájí u sebe uvařit .Tak že v sobotu čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Se tak dívám, že budem mít zas fajne počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 kurde aji kawa tam bude. co vsechno neznalek nezařídí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Kudy tudy do garáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=Be...=135441933@z=16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 peknej scukec, a toho dýmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.