Jilek Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ahoj, na Fabii II Combi Elegance 1,6 vyrobené v květnu 2009 mám uvolněný kryt páky ruční brzdy - je posuvný v rozsahu 1,5 cm. Nevím, jestli to mám reklamovat, děsí mě představa, že budou rozebírat středový tunel... Nemáte někdo zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Mal som ten isty problem - riesene reklamaciou a vymenou krytu - bola tam vylomena zarazka. Drzim palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 dej to na reklamaci....nevím proč Tě děsí rozebírání středového tunelu...to udělají oni a nikdo nic nepozná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 To vypadá na nějakého blbého montážníka, protože si nemyslím, že jsi to udělal Ty! Za 3 měsíce? Reklamace a hotové-vyřízené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Nenašel jsem k návleku ruční páky jiné téma, tak se ptám tady. Nevíte někdo jestli mi bude koženej návlek z F1 pasovat do FII/R ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Kolegovy z práce už ten kryt na ručce upevňovali - něco mu k tomu nacpali ..... Ještě žě ruční brzdu vlastně vůbec nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Žádný středový tunel se nemusí vyndavat. Jen se vycvakne ten malý plast pod ruční brzdou, pomocí malého šroubováku se odjistí zespoda ten kryt páky, no a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Nicmene, jestli to pasuje z FI netusime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.