Přejít na obsah

GSM II + GSM III, jednotky, držáky tel.


Doporučené příspěvky

Ale tady šlo přece o to že s neoriginální HF vše funguje a s origo ne icon_idea.gif Tvoje rada je zcela mimo. O týhle možnosti sme tam diskutovali ale není to to o co šlo. Jinak s tím displejem, používám navigaci v N97 Sygic a klasickýho Garmina, v displeji pro mně určitě není žádná výhoda icon_idea.gif A pokusy s tím bohužel dělat nejdou protože to prostě nejde :feve:

Ja viem, cital som tie odpovede neskor. Tiez som pouzival mobil na navigovanie, teraz mam ako ty N97, mam sadu GSMIII a nakoniec som zistil, ze pre mna je najlepsie riesenie, ze pouzivam TomTom 930, ktoreho mam stale v aute. Velka diskusia na tuto temu bola vo fore na mobilmanii - kazdy ma pravo na nazor a ver mi su rozne, takze to nie je rada mimo, ale to ako to riesim ja.

Problem originalnej BT GSM III je asi v tom, ze je pouzivany protokol rSAP a nie A2DP. preto sa neprenasa hlas do radia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som zmenil kodovanie a je tam teraz toto:

Čtvrtek,06,Leden,2011,14:11:25:43663

VCDS verze: SVO 805.0

Adresa 77: Telefon

Objednací číslo řídící jednoky: 5N0 035 730 A

Systém a/nebo verze: J412 4100

Kódování: 0070121

Číslo dílny: WSC 73430

Nalezena 1 chyba:

00992 - odpojeni spotrebice aktivni

000 - - - Sporadická

info o závadě:

Ale ostatne chyby zmizlili. skusal som 0070121 a aj 0020121.

Mam menene radio za Bolero, novu Gateway /lebo mi vybijalo baterku/, pakovaky vpredu i vzadu.

Editováno: , autor: jaydoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Baterku mam asi rocnu, voltmeter mi ukazuje pri zamknutom aute 12,38V, ampermeter sa mi nechce teraz zapajat, ci mi ju nieco nevybija. ale rozmyslal som nad tym, ci je dobre nabita, lebo obcas mavam chyby, ze prekrocene dolne napati.... ale mam tajny vypinac, tak podozrievam jeho, ci nesposobuje tuto chybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kazdy ma pravo na nazor a ver mi su rozne, takze to nie je rada mimo, ale to ako to riesim ja.

Ale jo jasně, každej se může vyjádřit. Reagoval sem na:

Kup si prenosnu navigaciu /TT, Garmin/ a mas vyrieseny hlas navigacie cez navigaciu

To už sme dávno zjistili a taky o tom psali, proto to mimo ;)

Takže jednoduchý, koupit blbej telefon a zvlášť navigaci. Ať žije technika :p
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prolezl jsem skoro celé vlákno a nikde jsem tu nenašel nic o funkci A2DP profilu u GSM III ? Má někdo nějakou zkušenost se streamováním audia přes tuto BT do rádia/navi ? Koukal jsem že ve schematech pro Superb/Octavia /Fabia MR2011 je propojen jen jeden kanál audia mezi řj telefonu a rádiem/navi.... to by asi hrál jen jeden kanál ne ???

Dík jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

mám trošku problém s BB 9700, nenačítá se mi seznam (jen zmeškané a přijaté, volané hovory fungují) do Columbuse. Mám nový po vykradení, předtím to chodilo OK. GSMII nejspíš (neumí rSAP, hliníková krabička, seznam na maxidotu je OK). Nevíte někdo co se s tím dá dělat? Vyzkoušená cesta je nahrát nižší soft, ale přijdu o hlas obvládání atd. Díky za každý nápad (už jsem zkusil milion nastavení, včetně upgrade OS na verzi 6 a nic. S jinými typy BB to také nechodí)...

M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Umi to (A2DP) az ta nova jednotka (ted nevim jeji presne oznaceni), a musi se prodratovat stereo kabelaz, spravne pises, ze u bezne GSMIII (takovou mam i ja) je jen mono propojeni...

Ahoj,

je to mozne stereo pripojit na jednotunerove Audience ktore podla vsetkeho nema AUX (neda sa mi navolit pomocou CD tlacitka aj ked to zapnem v menu) ? Ak ano ktoru presne jednotku potrebujem (O2 MR2006) a kam to treba pridratovat ?

Pripadne ako inak dostat A2DP do Audience, nejaky dobry a lacny A2DP bluetooth adapter ... Ovladanie telefonu by bol samozrejme bonus ale predpokladam ze to uz by som chcel moc

D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nejsem si jist zda má stará audience stereofonní vstup pro telefon..... asi to mají jen novější rádia typu SWING, BOLERO, AMUNDSEN, COLUMBUS. zjistíš to podle toho, že vzadu na konektoru pro telefon (zelený) máš buď 3 (mono) nebo 5 pinů stereo.

Pro A2DP připojení Ti si nejlevněji vyjde třeba nějaká HF od fy. Parrot myslím že je to řada 9000, má to bezdrátový ovladač, kterým můžeš ovládat to zařízení (pokud to podporuje) z kterého přes A2DP přehráváš muziku.

Je divné, že když aktivuješ v menu vstup AUX tak se Ti neobjeví jako další zdroj signálu.... Jednotku nepotřebuješ, jsou to jen dráty

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz jsem mel jeste starou O2 s Audienci, uvazoval jsem o prenos muziky z TomToma 910, ktery mel v BT i A2DP protokol.

Audience ma samozrejme stereo vstup (Aux), na ktery se pripoji nejaky A2DP adapter (daji se poricit na webu), ktery se sparuje s BT zarizenim (telefon, prenosna navigace, hudebni prehravac atd.), ktere disponuje A2GP profilem. Zadny problem (pro kvalitni prehravani hudby pres BT) v tom nevidim.

Audience, ktera AUX nema, je z prvni generace, ja to resil v autosalonu vymenou za tu spravnou v zaruce, nebot v nabidce (na zaklade, ktere jsem si Audienci do vybavy vzal) byla Audience s AUXem. Bohuzel pro ne se tehdy(je to jiz 6 let) se akorat menil vyrobni program, do zavazne nabidky dali tu novejsi, Skoda bohuzel v novem aute dodala tu starsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, uz jsem se jednou ptal. Mam OII r.v.2005 s GSM jednotkou (plechova krabice). Zprovoznil jsem koplet telefonovani a hlasove vytaceni. Mam HTC HD II s WIN6 a nechce mi nacist telefonni seznam. Nevi nekdo na to nejakou fintu. Dekuji za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci srovnavate jabka s hruskami, GSMII je obycejne handsfree, GSMIII ja plnohodnotny autotelefon (tzn. zcela odlisna zarizeni), vyzadujici mj. specificke profily pro autotelefony (bez vlastni SIM) rSAP a PBAP, s cimz bude asi u Windows Mobile drobet problem...

Tak ted jsem z toho uplne zmateny, mam tedy sanci aby mi nacital tel. seznam z HTC HD2. Z ostatnich tel. to samozrejmne nacte, problem je jen u WIN6. Jinak jsem spokojeny, asi mam tedy GSMII, ovladani na volantu a hlasove vycateni. Tam mam ulozeno par zakladnich jmen at nemusim porad do telefonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...