Publikováno Září 3, 200916 r Ahioj, uz delsi dobu tu resim padanim volnobeznych otacek za jizdy kdyz vyřadím. Vsichni mi radili vstriky vaha vzduchu atd. Ale vse je v poradku. Ted sem zjistil, ze kdys jedu a vyradim tak padnou otacky motoru na 650 +/- a takhle malo to auto točí dokud se jeste hybe, to znamená ze pred krizovatkou vyradim a bud mi to chcipne nebo to toci malo, a volnobeh na normal zvedne az po uplnem zastaveni. ted mi reknete co by to mohlo byt. Cidlo na setrvaku to nepozna zda auto jede nebo stoji, a dle mito by to mohlo rikat jen nejake cidlo od ABS. Nebo ma nekdo jiny napad???
Září 4, 200916 r a to se projevuje jenom pri zarazenem neutralu, co kdyz budes dojizdet ke krizovatce se zar. rychlost. stupnem a spojkou na podlaze, co pak dela volnobeh?
Září 4, 200916 r Autor to sem neskousel pac mam svou spojku rad abych seslapl spojku a na ni dojizdel do krizovatky. skusim a napisu
Září 4, 200916 r to sem neskousel pac mam svou spojku rad abych seslapl spojku a na ni dojizdel do krizovatky. skusim a napisu co tak test motoru vac com atd a nebo koukni na palivovy filtr jak ti tam jdou při běhu motoru bubliny tak to muže byt i tim,,,,,
Září 4, 200916 r Autor Na vagu zadne chyby, jen cidlo teploty vody. Vzduch filtr je ok. ALe ted sem jezdil a dys nevyradim a drzim spojku tak je to ok.
Září 4, 200916 r predpokladam ze v poradku to bude asi i kdyz zaradis neutral a seslapnes spojku pri dojezdu, nenapada me jaky je zasadni rozdil mezi volnobehem pri stojicim aute a jedoucim, snad jen ze do sani jde pri jizde vic vzduchu, zkusil bych zmerit snimac tlaku v sani a pripadne teploty, treba pres vag v bloku hodnot, jestli to dava rozumna cisla, jinak nevim
Září 5, 200916 r Autor Tak sem do ted skousel jezdit do krizovatky svyslaplou spojkou a nechanym kvaltem a je to ok. tak nevim. skusim vag a poresim to
Září 10, 200915 r Autor ahoj, tak sem dnes zjistil ze kdys mi padnou volnobezne otacky tak staci vyslapnout spojku a v tu ranu to toci normalne. Tak kde je zavada???
Září 10, 200915 r To je zajimavy. Me se zase pri samotnem zastaveni lehce zhoupnou otacky dolu a zas nahoru. Taky nevim cim to je. Vyradim a jedu ok a kdyz zastavim treba na semaforu lehke zhoupnuti. Lambdu pred katem jsem cerstve menil. Mam 1.6 75kW AVU. j.
Září 10, 200915 r Autor Njn to je zajimava zavada, jenze me to driv dost caslo misto nizkeho volnobehu chciplo, a v zatacce, dys najedlou nejde posilovac, ani to skoro nebrzdi je docela vohubu. kazdej tu rika vaha vzduchu a podobne ale to je proste píč. nevim co to dela ale leze mi to na nervy
Září 13, 200915 r Neco k tomuto problemu jsem nasel tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=620494 Zda se to byt normalni. Ale chcipat by to tedy nemelo... j.
Září 14, 200915 r Autor ja mam po zastaveni normalni volnobeh, ale nez zastavim tak bud 650 ot. nebo chcipne. ale kdyz vyradim, a mam maly volnobeh, tak inhned po vyslapnuti spojky je vse ok.
Září 17, 200915 r Autor vyřeseno, vyndal sem spinac spojky a je po problemu. zadny negativa sem nepoznal, jen to nechcipe, nehoupe a jede lip, bylo to liny, ted jede lepe. docela se divim, co taky cidlo(obč. spínač) dokaze nadrobit za poruchy
Září 17, 200915 r Ahojte kluci mám úplne ten istý problém s motorom AKL, kde nájdem ten spínač spojky??? Dakujem za odpoveď
Září 18, 200915 r SETRVAK!!!! Rozdil zarazenej kval a neutral je obrovskej, a to v dodavce paliva... Upraveno Září 18, 200915 r od TDIfun
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.