cartmanko Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 das dolu iba schranku spolujazdca a pod nou mas ventilator vnutrnej cirkulacie vzduchu. tazko povedat kolko to stoji. zalezi ci zozenies diel na vrakovisku alebo riamo v skodovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak jsem to rozebral a zjistil jsem, že ten ventilátor byl plný listí, po vyčištění vše v pořádku. Jak můžu předejít tomu aby se to listí tam nedostávalo? Stačí vyměnit pylový filtr u spolujedce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ne, filtr je za ventilátorem. Musel bys něco strčit na vstup k sání, nebo parkovat kde nepadá listí na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Zdravim, na fabii ked zapnem ventilaciu tak piska na 1 a 2 stupni. piska to niekedy prerusovane niekedy stale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 dakujeme za informaciu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 rozobrať a namazať púzdro ložiska, ale vydrží to iba nejaký čes, najlepšie kúpiť nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) dakujem, este by som sa chcel spytat ci treba demontovat celu pristrojovku alebo sa to da aj inak. a ci to este vydzi a bude fukat alebo sa to zachvilku zasekne. este raz dikk. Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: Standis není potřeba citovat předešlý příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 stačí sundat kaslík před spolujezdcem a máš před sebou ventilátor. Mě to třeba taky píská, ale když se mi auto ohřeje, přestane to. Podívám se na to až bude teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 presne tak to robi aj mne, ked sa ohreje tak to prestane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelenius Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Zdravim, na fabii ked zapnem ventilaciu tak piska na 1 a 2 stupni. piska to niekedy prerusovane niekedy stale... Možná ti jen "přisává" papírový filtr- je zespoda u spolujezdce.Dá se vysunout dolů. Mně to taky pískalo-Vyndal jsem ho, dal zpátky- a přestalo to.To víčko musí prostě dobře dosednout. Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalv1 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Zdar,mám uplne stejny problem s ventilatorem,za studena piska a po zahrati ticho,kolik stoji nove pouzdro lozisko a kde bych ho mohl sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Taky mi to pískalo za studena,rozebral jsem to namazal konkorem a zatím je to ok práce max na 30minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominomiki Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 uz som to mal rozobrane , je to setko vpohodicke, ale neviete ako oddelit vetilator od jeho krytu? boli spojene uz iba kablom ktory som nevedel vobec oddelit, pri cisteni mi to dost zavadzalo. Jaj a este jedna otazocka, ked som vybral odkladaci priestor pred ventilatorom, tak tam bol zvazok cerveneho kabla zmotaneho a zaizolovaneho, neviete na co by to malo sluzit? d. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akoze Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 cavte, cim to cistit ? a hlavne ako oddelit kryt ventilatora od ventilatora (ak to vobec ide). Mne uz sa podarilo odtrhnut jeden uchyt kablov z tela ventilatora, kym som nepochopil ze plastove pasky treba prestrihnut a dat tam nove ach jaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akoze Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Tak je to v kukurici, ventilator sa aj po premazani toci len na poslednom stupni tak neviem ci so sebou nezobral aj nejaku elektroniku (vcera ked mi prestal ist odpalil poistku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Pokud ti topení fouká pouze na 4. stupeň, tak je v háji nejspíš předřadný odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Kdybys hledal,ale v tématu elektrika,tak bys třeba našel že máš asi v pr..li předřadný odpor ovládání ventilátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akoze Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Albin dik, bude to ten predradny odpor (asi poistka) Este otazka, je mozna domaca vymena lozisk (pripadne poriadne vycistenie) na tom ventilatore ? Predsa len tych 197 eur co zan pytaju v Presove + 43 eur za predradnik + cca ? x 30 eur/normohod prace mi pride pekne uletena suma. K ventilatoru som sa dostal, vymontoval, vyniesol si ho domov, snazil sa vystriekat silikonovym sprejom, ale je tam blby pristup a stale straca otacky ked si prepnem na fukanie tepleho vzduchu. Takze otazka c.1 ide vybrat konektor ktory ide z vnutornej casti ventilatora do puzdra ? Pretoze len tieto vodice branili vytiahnutiu motora z puzdra. c.2 je tam nasledne nejaka moznost vymenit loziska, alebo to mam zabalit a nechat si vymenit komplet tieto veci v servise ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Zdravim, mam podobny problem, jen teda to neni piskani, ale spise takove cvrlikani (na 1 a 2 stupen) Predpokladam ze problem bude stejny, kazdopadne muze mi nekdo rict cislo dilu toho loziska a idealne i pribliznou cenu? Budu ted kupvoat nejake dily ve skodovce, tak bych to rovnou koupil, pokud by to nebylo za moc penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akoze Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Takze, vymeneny odporovy predradnik (alebo ako to nazvat), snad to zimu vydrzi. Sakra na tej popolnici sa sype snad vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafiak Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Vsade som cital ako jednoducho sa to da vybrat atd. Zaujimalo by ma, ake mate tie torxove srubovaky/orechy a dalsie nastroje. Pretoze ja som myslel ze ma asi porazi.. Jednak s mojimi 190cm je vcelku zabavne si tam lahnut, ale horne dve sruby som povolil len s velkymi problemami... A to som mal vcelku slusny arzenal roznych srubovakov a bitov. Proste ten airbag tam zavadzal... No nic, v kazdom pripade vyfukanie bordelu vzduchom nepomohlo, takze skusim namazat nejakym sprejom, pretoze pre to kvilenie nepocut motor... PS: Vybratie z puzdra - jednak pozor na kabel - da sa odpojit s troskou sikovnosti - dva zapacene srubovaky. Tie gumove drziaky tiez stacilo zapacit, to slo asi najlahsie zo vsetkeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Namazání /ať siliconem nebo teflonem/ pomůže na chvíli - rok. Začne to pískat znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joza221 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Zdravím, vím že jsem to tu jednou někde četl, ale zaboha to nemůžu najít. Při rychlosti (otáčení) ventilátoru se ozývá nepříjemné vrzání nebo pískání jako by vrtulka slabě drhla o něco plastového. Ten zvuk je hodně protivný a při 2,3 stále slyšitelný a na 4 to hukot ventilátoru překryje. Profoukl jsem to kompresorem jestli to nepomůže-nic. Ještě mě napadá nějaký čistič klimatizace. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Naposledy jsem vyndal z ventilátoru pár listů ze stromu, přesněji stonky listů a ty drhly o ventilátor, dělalo to totální pazvuky, taky jsem vyčistil celý ventilátor od prachu, byla tam vysoká prachová vrstva ale musíš sundat spodní část palubky u spolujezdce spolu s kastlíkem. Je možný že máš špatný ložisko ventilátoru, hvízdá víc při mrazech, protože je ztuhlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 na jednicku mi to taky piska kor v tehlech mrazech a nechdy za tepla i jine pazvuky,.... na dvojku a vejs vse v pohode,...... neresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.