century Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Zdravím, tak mě včera nějaká posraná svině v Plzni objela auto klíčem, celá strana je poškrábaná až na plnič. Chci se zeptat, oprava pude s pojistky vandalismus. Kam je nejlepší to dát opravit? Klasika autorizovaný servis a nebo spíše preferujete přímo nějaké lakovny. A ještě dotaz to budou stříkat celý bok a nebo too jen opravujou? Chtěl bych to aby to nebylo poznat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Kam to dát opravit? To je jedno, zku.vit to můžou všude. Bude se stříkat cely bok. A poznat to bude vždy, ne normálnim pohledem, ale jak budeš hledat detaily, vždy něco najdeš. To mi věř, vím o čem mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak to jsem zvědavej kolik to bude stát a ještě jak dlouho to bude trvat. Přemýšlím, že to dam do autorizovaného servisu škoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Počítej cca 3000kč díl. Tzn. př+za blatník + 2x dveře = 12 litrů jen to hvízdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak to už mohli udělat rovnou celý auto ať je jak nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 zkus to tady - http://www.paintfixpro.cz/ . letos na jare jsem si tam nechaval dat do kupy lak na fabii, kdy jsem sejmul popelnici a mel na blatniku prodrene ryhy (a poradne, zadna vlasovka, ele nejaky pul centimetr siroke a asi tricet centimetru dlouhou) az na plech. nebylo to prakticky poznat - jen pri cistem aute a pohledech z nekterych uhlu bylo znat, ze se povrch leskne trosicku jinak. rekl bych ze kombinace pojistovna rozpoctem a nechat to tady by to poresila a jeste by ti zbylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 zkus to tady - http://www.paintfixpro.cz/ . letos na jare jsem si tam nechaval dat do kupy lak na fabii, kdy jsem sejmul popelnici a mel na blatniku prodrene ryhy (a poradne, zadna vlasovka, ele nejaky pul centimetr siroke a asi tricet centimetru dlouhou) az na plech. nebylo to prakticky poznat - jen pri cistem aute a pohledech z nekterych uhlu bylo znat, ze se povrch leskne trosicku jinak.rekl bych ze kombinace pojistovna rozpoctem a nechat to tady by to poresila a jeste by ti zbylo. Zdravim..pročetl jsem celý stránky té firmy a opravdu by mi zajímalo jak se to stříká....Ty si viděl ten postup?? A jaký jsou ceny, na kolik Tě přišla ta oprava?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Zdravim..pročetl jsem celý stránky té firmy a opravdu by mi zajímalo jak se to stříká....Ty si viděl ten postup?? A jaký jsou ceny, na kolik Tě přišla ta oprava?? nebyl jsem u toho. rano v devet jsem mu to tam nechal a jel do autosalonu na zkusebku novyho auta. ve dve jsem se vratil a auto bylo jako novy, jeste to dolestovali. stalo to asi 2500 +/- par korun. ale jak rikam - nebyly to zadne vlasove skrabanecky, ale poradne a dlouhe "diry". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Jo jo jo u techto hochu jsem si nechal opravovat cely blatnik byl odreny a prolomeny a stalo me to 3000 a fakt to nejde poznat. Trefili se presne. Nesundavaj ani ten dil a lakujou to primo na aute. maj na to nejakej spesl lak a lakujou jen poskozene misto. pokud mas jen poskrabany lak tak co dil to 2500. nedam na ne dopustit ted tam pojedu s haupnou blatnikama dverma a zrcatkem od kaminku verim ze to bude cista prace a jeste usetrim na pojistovne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.