Jump to content

Oprava laku

century
 Share

Recommended Posts

Zdravím, tak mě včera nějaká posraná svině v Plzni objela auto klíčem, celá strana je poškrábaná až na plnič. Chci se zeptat, oprava pude s pojistky vandalismus. Kam je nejlepší to dát opravit? Klasika autorizovaný servis a nebo spíše preferujete přímo nějaké lakovny. A ještě dotaz to budou stříkat celý bok a nebo too jen opravujou? Chtěl bych to aby to nebylo poznat. Díky

zkus to tady - http://www.paintfixpro.cz/ . letos na jare jsem si tam nechaval dat do kupy lak na fabii, kdy jsem sejmul popelnici a mel na blatniku prodrene ryhy (a poradne, zadna vlasovka, ele nejaky pul centimetr siroke a asi tricet centimetru dlouhou) az na plech. nebylo to prakticky poznat - jen pri cistem aute a pohledech z nekterych uhlu bylo znat, ze se povrch leskne trosicku jinak.

rekl bych ze kombinace pojistovna rozpoctem a nechat to tady by to poresila a jeste by ti zbylo.

zkus to tady - http://www.paintfixpro.cz/ . letos na jare jsem si tam nechaval dat do kupy lak na fabii, kdy jsem sejmul popelnici a mel na blatniku prodrene ryhy (a poradne, zadna vlasovka, ele nejaky pul centimetr siroke a asi tricet centimetru dlouhou) az na plech. nebylo to prakticky poznat - jen pri cistem aute a pohledech z nekterych uhlu bylo znat, ze se povrch leskne trosicku jinak.

rekl bych ze kombinace pojistovna rozpoctem a nechat to tady by to poresila a jeste by ti zbylo.

Zdravim..pročetl jsem celý stránky té firmy a opravdu by mi zajímalo jak se to stříká....Ty si viděl ten postup?? A jaký jsou ceny, na kolik Tě přišla ta oprava??

Zdravim..pročetl jsem celý stránky té firmy a opravdu by mi zajímalo jak se to stříká....Ty si viděl ten postup?? A jaký jsou ceny, na kolik Tě přišla ta oprava??

nebyl jsem u toho. rano v devet jsem mu to tam nechal a jel do autosalonu na zkusebku novyho auta. ve dve jsem se vratil a auto bylo jako novy, jeste to dolestovali.

stalo to asi 2500 +/- par korun. ale jak rikam - nebyly to zadne vlasove skrabanecky, ale poradne a dlouhe "diry".

• 11 months later...

Jo jo jo u techto hochu jsem si nechal opravovat cely blatnik byl odreny a prolomeny a stalo me to 3000 a fakt to nejde poznat. Trefili se presne. Nesundavaj ani ten dil a lakujou to primo na aute. maj na to nejakej spesl lak a lakujou jen poskozene misto. pokud mas jen poskrabany lak tak co dil to 2500. nedam na ne dopustit ted tam pojedu s haupnou blatnikama dverma a zrcatkem od kaminku verim ze to bude cista prace a jeste usetrim na pojistovne :-D