Přejít na obsah

Bouchání od předních kol


Thomas.S

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřebuju poradit, mám octavii 1.9 TDI 4x4 2004. Při sebemenší nerovnosti vozovky slyším takové tupé nepřirozené bouchání od předních kol, častěji od pravého. Nedělá to jen při zatáčení, ale i při rovné jízdě. V servise jsem měnil brzdy, dívali se mi na to a vše se jim prý zdá v pořádku. Můžete mi někdo poradit, co vyzkoušet, na co se podívat, čím to může být ??? Předem díky, Thomas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

postav auto na jamu, nie na zdvihak (kolesa na zemi) a chyt tyc stabilizatora a pomykaj s nou hore a dole, poriadne silno. Je tam gumove ulozenie, ktore sa zvykne vekom vybuchat a stvrdnut.. V servise davaju auto na zdvihak, vtedy sa tato vola neprejavi...

daj vediet :)

Editováno: , autor: Marcello
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Obnovím téma, mám obdobný problém .. na menčích nerovnostech slyším taky takové tupe bouchaní přijde mi že to je spíš ze strany řidiče.. co je ale zajimave že to začlo delat když se vymenily puky a spodní čep.. v servise mi pak časem ješte vyměnili i čep řizeni a chvili dobré ale asi tak jen pár km a pak zase vesele bouchaní.. myslel jsem že to dělaj už vymlácene uloženi tlumiču ale to jsem dal nové a pořád to dělá.. napadly me ješte lůžka stabilizátoru ale to jsem měnil před 3/4 rokem, další verze je ješte že by byly vymlacené i tyčky stabilizátoru ale těžko říct na pohled a po hmatu vše dobré už nevím ale někdy jsou to pořádné rány ale opravdu jen na menčích nerovnostech což mě zaráží.. neřeknu na pořádných výmolech ale cesta je rovná a tluče to. Jako mám tam podvozek JOM tak otázka je co tam vymlátil.

 

EDIT: Tak bylo to co jsem si myslel, byla vymlácena tyčka stabilizátoru! snad to někomu pomuže..

Editováno: , autor: DonnJarda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...